Σβεντ: «Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο»

Ο Αλεξέι Σβεντ απέδωσε τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, στην εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο.
Θωμάς Ναλμπάντης
16/09/2017 • 08:40
Ο Αλεξέι Σβεντ
  • shares
Ο Αλεξέι Σβεντ απέδωσε τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, στην εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ρώσος γκαρντ αναφέρθηκε και ένα χαμένο τρίποντο, το οποίο θεωρεί πως μπορούσε να αλλάξει τη ροή του αγώνα.

Χαρακτηριστικά, ο Σβεντ τόνισε: «υστυχώς δεχτήκαμε πάρα πολλούς πόντους στο πρώτο μέρος και βρεθήκαμε να κυνηγάμε μεγάλες διαφορές. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ πιο δυνατά στην άμυνα, αλλά σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να αρχίσεις να παίζεις στα τελευταία 20 λεπτά. Υπήρχαν ευκαιρίες για να πάρουμε ακόμη και τη νίκη, αλλά έχασα ένα σημαντικό τρίποντο. Ήμουν σίγουρος πως θα το έβαζα, αλλά… Αυτά συμβαίνουν. Τώρα θα πρέπει να ετοιμαστούμε για τον μικρό τελικό και θα παλέψουμε για το χάλκινο».

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία