Ντόντσιτς: «Έρχεται το παιχνίδι της ζωής μας»

Ο Λούκα Ντόνσιτς υπογράμμισε πως ο τελικός του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος την Κυριακή, θα είναι ο αγώνας της ζωής των παικτών της Σλοβενίας.
Θωμάς Ναλμπάντης
15/09/2017 • 11:12
Ο Λούκα Ντόντσιτς
  • shares
Ο Λούκα Ντόνσιτς υπογράμμισε πως ο τελικός του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος την Κυριακή, θα είναι ο αγώνας της ζωής των παικτών της Σλοβενίας. Ο διεθνής παίκτης υπογράμμισε πως άπαντες θα είναι έτοιμοι για το συγκεκριμένο ματς και πως θέλουν όλοι στην ομάδα του να φτάσουν στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Χαρακτηριστικά, ο Ντόνσιτς υπογράμμισε: «Ήταν μια τεράστια νίκη απέναντι σε μια πολύ σπουδαία ομάδα. Γράψαμε ιστορία. Παίξαμε με πολλή ενέργεια, περιορίσαμε τους αντιπάλους με την άμυνά μας και είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό που καταφέραμε. Στην επίθεση κυκλοφορούσαμε καλά την μπάλα και είχαμε υψηλά ποσοστά ευστοχίας. Έχουμε πολλούς καλούς σουτέρ, αυτό είναι ένα από τα όπλα αυτής της ομάδας. Πλέον ονειρευόμαστε το χρυσό, είναι ένα ακόμη παιχνίδι και θα μπούμε δυνατά για να πάρουμε την πρώτη θέση. Θα είναι το παιχνίδι της ζωής μας. Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είμαστε στον τελικό».
Γράψτε το σχόλιο σας...
14/10/2019 • 07:11