Μορφέσης: «Σημαντική η κοινή προετοιμασία με Ρωσία»

Ανεβάζει ρυθμούς στην προετοιμασία της η εθνική υδατοσφαίριση των γυναικών, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ανεβάζει ρυθμούς στην προετοιμασία της η εθνική υδατοσφαίριση των γυναικών, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Μετά την κοινή προετοιμασία με τη Γερμανία, την περασμένη εβδομάδα, οι πρωταθλήτριες κόσμου θα κάνουν τις προσεχείς ημέρες (4-6 Ιανουαρίου) κοινές προπονήσεις με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρωσία, ενώ στη συνέχεια (7-9/1) θα συμμετάσχουν στο διεθνές τουρνουά “Θέτις Καπ”, που θα φιλοξενηθεί στην Τρίπολη. Εκεί, με αντιπάλους τη Ρωσία, την Ιταλία και την Ουγγαρία, ο Γιώργος Μορφέσης θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα τελικά του συμπεράσματα ενόψει Αϊντχόφεν.

«Η κοινή προετοιμασία με τη Γερμανία δεν απέφερε μεγάλο κέρδος για μας. Οι Γερμανίδες έδειξαν ότι βρίσκονται πίσω ακόμη στην προετοιμασία τους και ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει σαφέστατη διαφορά δυναμικότητας. Η Γερμανία δεν αποτελεί μέτρο σύγκρισης. Παίξαμε προπονητικά διπλά, αλλά οι αντίπαλοί μας αγωνίστηκαν πολύ σκληρά, με κίνδυνο να έχουμε ακόμη και τραυματισμό. Το καλό ήταν πως δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις κοπέλες», επισήμανε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

«Αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική και κρίσιμη για μας, καθώς στο κοινό καμπ με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρωσία και ακολούθως στο “Θέτις Καπ” θα δούμε πού βρισκόμαστε. Θα δούμε τι λάθη κάνουμε και πού θα πρέπει να επικεντρωθούμε την τελευταία εβδομάδα, πριν την αναχώρησή μας για το Αϊντχόφεν. Ο χρόνος είναι μικρός και οι απαιτήσεις μεγάλες. Στο “Θέτις Καπ” θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την Ιταλία και να συλλέξουμε πληροφορίες γι΄αυτήν, καθώς είναι ο πρώτος μας αντίπαλος στο Ευρωπαϊκό, σε ένα παιχνίδι πολύ καθοριστικό, καθώς μπορεί να κρίνει την πρωτιά στον όμιλο, που σημαίνει την απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού και κυρίως την εξασφάλιση του εισιτηρίου για το προολυμπιακό τουρνουά της Τεργέστης τον Απρίλιο», συμπλήρωσε ο Γιώργος Μορφέσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.