Βασιλειάδης: «Δίπλα και στα δύσκολα» (video)

Ο Γιώργος Βασιλειάδης βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για να υποδεχτεί την αποστολή της εθνικής Ελλάδος και τόνισε πως είναι δίπλα στους Έλληνες αθλητές, τόσο στις επιτυχίες, όσο και στις αποτυχίες.
14/09/2017 • 12:40
Ο Γιώργος Βασιλειάδης
  • shares
Ο Γιώργος Βασιλειάδης βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για να υποδεχτεί την αποστολή της εθνικής Ελλάδος και τόνισε πως είναι δίπλα στους Έλληνες αθλητές, τόσο στις επιτυχίες, όσο και στις αποτυχίες. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε πως η «επίσημη αγαπημένη» θα μπορούσε να πάει καλύτερα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αρχικά, ο Βασιλειάδης τόνισε: «Νομίζω πως η αίσθηση είναι ότι μπορούσαμε καλύτερα. Εμείς είμαστε δίπλα και στα καλά και στα άσχημα. Η εθνική μας έχει συνηθίσει με μεγάλες επιτυχίες. Με τα προβλήματα που είχαμε και τις συνθήκες, το σημαντικό είναι πως αποχωρήσαμε από τη διοργάνωση με το κεφάλι ψηλά. Αποκλειστήκαμε επειδή ο άλλοι όταν πιο τυχεροί και ίσως καλύτεροι. Το σημαντικό είναι να είμαστε δίπλα στην εθνική».

Και συμπλήρωσε: «Δεν είναι μόνο τα μετάλλια και η λάμψη. Οι αθλητές μας κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Εμείς δουλειά μας είναι να είμαστε κοντά, όπως μπορούμε. Οι παίκτες είναι στεναχωρημένοι και πλέον προχωράμε. Να έχουν υγεία τα παιδιά».

22/09/2017 • 08:00

Ανταγωνισμός υψηλού και παραγωγικού επιπέδου σε Λιλ, Νίκαια, Τραπεζούντα και Αμβέρσα

Τα δύο παιχνίδια που ανοίγουν την αυλαία της 7ης αγωνιστικής στην Ligue 1 της Γαλλίας αναμένεται πως θα έχουν ανταγωνιστικότητα τόσο στο Λιλ όπου φιλοξενείται η παραγωγική Μονακό, όσο και στην Νίκαια μιας και η Ανζέ στα τελευταία της παιχνίδια δείχνει ιδιαίτερα αξιόπιστη ως ομάδα.