Κουλάγκιν: «Μεγάλη επιτυχία για τη χώρα μας»

Ο Ντμίτρι Κουλάγκιν υπογράμμισε πως η πρόκριση της Ρωσίας στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είναι μια μεγάλη επιτυχία.
Θωμάς Ναλμπάντης
14/09/2017 • 12:56
O Ντμίτρι Κουλάγκιν
  • shares
Ο Ντμίτρι Κουλάγκιν υπογράμμισε πως η πρόκριση της Ρωσίας στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είναι μια μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη δήλωση που είχε κάνει πριν τον αγώνα των δυο ομάδων, για τον Σπανούλη και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

Αρχικά, ο Κουλάγκιν τόνισε για τη δήλωση: «Η Ρωσία δεν είναι ΤΣΣΚΑ και η Ελλάδα δεν έχει Σπανούλη»: «Έκανα πλάκα. Όποιος έχει αίσθηση χιούμορ καταλαβαίνει».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Σε ένα ματς ο καθένας μπορεί να νικήσει τον άλλο κι εμείς για 40 λεπτά ήμασταν ομάδα. Είμαστε στους τέσσερις, είναι μια μεγάλη επιτυχία για τη χώρα μας, αλλά το τουρνουά δεν έχει τελειώσει για μας».

22/09/2017 • 08:00

Ανταγωνισμός υψηλού και παραγωγικού επιπέδου σε Λιλ, Νίκαια, Τραπεζούντα και Αμβέρσα

Τα δύο παιχνίδια που ανοίγουν την αυλαία της 7ης αγωνιστικής στην Ligue 1 της Γαλλίας αναμένεται πως θα έχουν ανταγωνιστικότητα τόσο στο Λιλ όπου φιλοξενείται η παραγωγική Μονακό, όσο και στην Νίκαια μιας και η Ανζέ στα τελευταία της παιχνίδια δείχνει ιδιαίτερα αξιόπιστη ως ομάδα.