Κουλάγκιν: «Μεγάλη επιτυχία για τη χώρα μας»

Ο Ντμίτρι Κουλάγκιν υπογράμμισε πως η πρόκριση της Ρωσίας στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είναι μια μεγάλη επιτυχία.
Θωμάς Ναλμπάντης
14/09/2017 • 12:56
O Ντμίτρι Κουλάγκιν
  • shares
Ο Ντμίτρι Κουλάγκιν υπογράμμισε πως η πρόκριση της Ρωσίας στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είναι μια μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη δήλωση που είχε κάνει πριν τον αγώνα των δυο ομάδων, για τον Σπανούλη και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

Αρχικά, ο Κουλάγκιν τόνισε για τη δήλωση: «Η Ρωσία δεν είναι ΤΣΣΚΑ και η Ελλάδα δεν έχει Σπανούλη»: «Έκανα πλάκα. Όποιος έχει αίσθηση χιούμορ καταλαβαίνει».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Σε ένα ματς ο καθένας μπορεί να νικήσει τον άλλο κι εμείς για 40 λεπτά ήμασταν ομάδα. Είμαστε στους τέσσερις, είναι μια μεγάλη επιτυχία για τη χώρα μας, αλλά το τουρνουά δεν έχει τελειώσει για μας».

24/11/2017 • 08:00

Αξιόπιστες ιδέες για γκολ κι όχι μόνον σε Σκωτία, Ολλανδία, Βέλγιο.

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Αλκμάαρ με ένα νικηφόρο σερί και καλή επιθετική παρουσία. Θα πιέσει την άμυνα της Τβέντε από την αρχή προκειμένου να αξιοποιήσει και τις ατέλειες των αντιπάλων της. Καλό και το Goal/Goal, πάντως, για τον συγκεκριμένο αγώνα.

21/11/2017 • 12:30