Παπαδόπουλος: «Υπήρχε πρόβλημα ενέργειας»

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος υπογράμμισε πως υπήρχε πρόβλημα ενέργειας στην εθνική Ελλάδος και πως φάνηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τη Ρωσία.
14/09/2017 • 11:20
Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος
  • shares
Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος υπογράμμισε πως υπήρχε πρόβλημα ενέργειας στην εθνική Ελλάδος και πως φάνηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τη Ρωσία. Όπως υπογράμμισε, ο Κώστας Μίσσας ήταν σωστά προετοιμασμένος, όμως η Ρωσία κατάφερε να επιβάλλει το παιχνίδι που τη βόλευε για να πάρει τη νίκη.

Χαρακτηριστικά, ο Παπαδόπουλος τόνισε στην εφημερίδα «Sport Express»: «Το πρόβλημα της ενέργειας ήταν κάτι που μπορούσε να προβλέψει κάποιος από την αρχή και ήταν πασιφανές. Η Ρωσία είχε πιο μοιρασμένο χρόνο στους παίκτες της, όχι μόνο στον προημιτελικό αλλά σε όλο το Ευρωμπάσκετ. Υπήρχαν παίκτες που καλά-καλά δεν εμφανίστηκαν στη διοργάνωση. Και, ναι, μπορεί έτσι να βρίσκεις ρυθμό σαν ομάδα, αλλά το ρίσκο είναι μεγάλο για την κούραση ή τον τραυματισμό κάποιου παίκτη, καθώς τότε δεν θα μπορείς να στηριχτείς κάπου».

Στη συνέχεια, δήλωσε για την κριτική στον Κώστα Μίσσα: «Ο Μίσσας είχε προετοιμαστεί καλά τακτικά. Το πλάνο του, με παιχνίδι στο ανοιχτό γήπεδο, λειτούργησε, αλλά η Ρωσία επέβαλε έναν πιο αργό ρυθμό με πολλά φάουλ».

Γράψτε το σχόλιο σας...

09/05/2018 • 16:07