Μπαμπούριν: “Ήθελε περισσότερη ανάλυση η Ελλάδα”

Ο Εβγκένι Μπαμπούριν υπογράμμισε πως η Ελλάδα χρειάστηκε περισσότερη ανάλυση από την Κροατία, θέλοντας να υπογραμμίσει πως δε θα είναι εύκολος αντίπαλος.
Θωμάς Ναλμπάντης
13/09/2017 • 14:08
Ο Εβγκένι Μπαμπούριν
  • shares
Ο Εβγκένι Μπαμπούριν υπογράμμισε πως η Ελλάδα χρειάστηκε περισσότερη ανάλυση από την Κροατία, θέλοντας να υπογραμμίσει πως δε θα είναι εύκολος αντίπαλος. Ο γκαρντ της Λοκομοτίβ Κουμπάν τόνισε πως η ελληνική ομάδα έχει περισσότερους επικίνδυνους παίκτες από την Κροατία.

Χαρακτηριστικά, ο έμπειρος παίκτης δήλωσε: “Οι προπονητές πάντα μας αναλύουν το παιχνίδι κάθε παίκτη ξεχωριστά, αλλά και τις συνεργασίες τους. Μελετάμε τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα των καλύτερων παικτών τους και αυτό που βλέπω είναι πως η Ελλάδα έχει περισσότερους παίκτες από την Κροατία που χρειάζονται λεπτομερή ανάλυση”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/05/2019 • 08:32

Φινάλε αγωνίας σε Ελβετία, Στουτγάρδη και Νταντί

Το κίνητρο μπορεί αν φέρει θέαμα και και γκολ στο Κρίενς και το Κιάσο της Ελβετίας ενώ στο Νταντί η Γιιυνάϊτεντ μπορεί να αξιοποιήσει το αβαντάζ της έδρας. Κάτι ανάλογο ισχύει ασφαλώς και στην αναμέτρηση της Στουτγάρδης όπουθ η τοπική ομάδα υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου.