Ο Ρονάλντο πρώτος και στα λεπτά συμμετοχής στο Champions League

O Πορτογάλος δεν έχασε λεπτό στην πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης για το 13ο ευρωπαϊκό της τρόπαιο, δηλαδή 1.170 λεπτά στην διοργάνωση, όσα και ο Λόρις Κάριους, με τον πρώτο να γυρίζει με το 5ο του κύπελλο και τον δεύτερο να γυρίζει σπίτι του με ''διάσειση''.

 Ο Βραζιλίάνος τερματοφύλακας της Ρόμα, Άλισον Μπέκερ και ο αριστερός της μπακ, Αλεξάντερ Κολάροφ βρέθηκαν 90 λεπτά πίσω βοηθώντας την ιταλική ομάδα να φτάσει στα ημιτελικά, με τους Ντέγαν Λόβρεν και Ρομπέρτο Φιρμίνο της Λίβερπουλ να σπάνε το φράγμα των 1.000 λεπτών, στον δρόμο των ”κόκκινων” για τον τελικό.

 Οι συμπαίκτες του Ρονάλντο στους ”μερένγκες”, Κέιλορ Νάβας, Σέρχιο Ράμος, Λούκα Μόντριτ, Τόνι Κροος συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα με τους Ραφαέλ Βαράν και Μαρσέλο να ακολουθούν στην 12η και 13η θέση. Ο Πολωνός επιθετικός της Μπάγερν Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, έχασε το Top 10 για μόλις ένα λεπτό!

 Ο Τζόρνταν Χέντερσον (867 λεπτά) με τον συμπαίκτη του στην Λίβερπουλ Τρεντ ΑλεξάντερΆρνολντ (819 λεπτά) είναι οι Βρετανοί στην 19η και 21η αντίστοιχα της σχετικής λίστας, μπροστά από τον συμπατριώτες τους της Τότεναμ Έρικ Ντάιερ (613) και Χάρι Κέιν (591).
Ο επιθετικός της Τότεναμ μάλιστα, με τα 7 γκολ που σημείωσε ήταν ο παίκτης που έβαλε, ήταν ο ένας από τους πέντε Άγγλους που πέτυχαν περρισσότερα από ένα γκολ. Ο Ραχίμ Στέρλινγκ της Μάντσεστερ Σίτι σημείωσε τέσσερα με τον συμπαίκτη του στους πολίτες Τζον Στόουνς να σκοράρει τρία, όσα και ο νεαρός της Γιουνάιτεντ Μάρκους Ράσφορντ, με τον συμπαίκτη του Κέιν στην Τότεναμ, Ντέλε Άλι να σημειώνει δύο.

 Ο μεγάλος άτυχος του τελικού, Μοχάμεντ Σαλάχ έγινε πρώτος Αιγύπτιος σε λεπτά συμμετοχής με τα 920 που αγωνίστηκε. Σε ότι αφορά στους Ασιάτες της διοργάνωσης, ο Σον Γέουνγκ- Μιν της Τότεναμ έπαιξε 425 λεπτά, ενώ Ιάπωνας Σίνζι Καγκάβα της Ντόρτμουντ ακλούθησε με 399.
Στους Αφρικανούς, μετά φυσικά τον Σαλάχ, τα πρωτεία πάνε στον Βίκτορ Μόζες, ο Νιγηριανός της Τσέλσι έπαιξε 336 λεπτά, ενώ ο Ρενάτο Τάπια από το Περού με τα 327 λεπτά σήκωσε ψηλά την σημαία της χώρας του με την φανέλα της Φέγενορντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.