Συμβόλαιο ζωής με τον ΠΑΟΚ

Η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ αποθεώνει με τον τρόπο της τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, που επέλεξε να παραμείνει στην ομάδα.

Αυτή είναι μια σχέση ζωής! Κι αυτό είναι ένα «συμβόλαιο ζωής», όπως χαρακτηριστικά λέει η ίδια η ΚΑΕ ΠΑΟΚ! Ο λόγος περί της ανανέωσης της συνεργασίας των «ασπρόμαυρων» με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, για την οριστικοποίηση της οποίας απομένουν μόνο τα τυπικά.

H «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανήρτησε βίντεο με πρωταγωνιστή τον αρχηγό της ομάδας από το δεύτερο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών με τον Προμηθέα Πάτρας.

Στο στιγμιότυπο, ο Μαργαρίτης φεύγει από το παρκέ για τον πάγκο και γνωρίζει την αποθέωση του κόσμου. Όμως, ο συμβολισμός σε αυτή την περίπτωση είναι ότι η ίδια η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποθεώνει τον Μαργαρίτη για την απόφασή του να δεχτεί να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «ασπρόμαυρους» για άλλα δύο χρόνια. Εξ ου και η σύντομη συνοδευτική αναφορά στο βίντεο, «συμβόλαιο ζωής με τον ΠΑΟΚ»!


Στο μεταξύ, η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μαργαρίτη αναφέρει:

«Είναι ο αρχηγός της ομάδας και θα είναι για πάντα στον ΠΑΟΚ! Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης υπέγραψε πριν από το λίγο το νέο του συμβόλαιο – ζωής- με τον ΠΑΟΚ, το οποίο έχει ισχύ για δύο χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι ο αρχηγός θα φοράει τα ασπρόμαυρα τουλάχιστον μέχρι και το 2020!

Η κοινή επιθυμία τόσο της ομάδας, όσο και του Βαγγέλη Μαργαρίτη για να συνεχιστεί η επιτυχημένη συνεργασία τους, ήταν αυτή που οδήγησε τις δύο πλευρές στο να καταλήξουν σε συμφωνία με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ήρθε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2012, συμπλήρωσε ήδη έξι χρόνια στην ομάδα και είναι πλέον ο αρχηγός του «Δικεφάλου». Με την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ θα μπει σε ένα πολύ κλειστό «κλαμπ» παικτών που έχουν αγωνιστεί για τόσο πολλά χρόνια στην ομάδα μας. Ο Μαργαρίτης έχει φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ σε 243 επίσημα παιχνίδια, αριθμός που τον κατατάσσει πολύ ψηλά στη σχετική λίστα της ιστορίας της ομάδας μας!

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης γεννήθηκε στην Κατερίνη στις 5 Δεκεμβρίου του 1982 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Κορινό Πιερίας (1997-99). Συνέχισε στον Ηρακλή (1999-2002), τον Ιωνικό Νικαίας (2002-03), την Απολλωνιάδα Πατρών (2003-05), τον Κεραυνό Αιγίου (2005-07), το Περιστέρι (2007-10), τον ΚΑΟΔ (2010-11) ενώ την σεζόν 2011-12 αγωνίστηκε στους Ικάρους Σερρών. Η αδιάλειπτη και συνεπέστατη παρουσία του στον ΠΑΟΚ τα τελευταία έξι χρόνια, του άνοιξε και την πόρτα για την Εθνική ομάδα των ανδρών, της οποίας είναι πλέον βασικό στέλεχος».  

Συμβόλαιο ζωής με τον #PAOK ???????????????? #pamepaok #blackandwhite #paokfamily #captain #comitment

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball) στις


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.