Με Τζιόλη και Ροντρίγκες ο ΠΑΟΚ

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης ξεπέρασε το πρόβλημά του και συμπεριελήφθη στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την Καλλονή, ενώ επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης ξεπέρασε το πρόβλημά του και συμπεριελήφθη στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την Καλλονή, ενώ επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Αντίθετα, έμεινε εκτός ο Αντόνις που δέχτηκε ένα χτύπημα στην πλάτη, ενώ οι Ζάιρο και Παναγιώτης Γλύκος έμειναν εκτός διότι δεν βρίσκονται ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας έπειτα από την ολοκλήρωση της αποθεραπείας τους. Δεν υπολογίζονται επίσης οι τιμωρημένοι Μακ, Κίτσιου και Χατζηισαΐας, αλλά και οι Μπερμπάτοφ, Κωνσταντινίδης και Τσίμιροτ, ενώ οι Κάκκο, Δημητριάδης θ’ αγωνιστούν με την Κ20..

Νέο πρόσωπο στην αποστολή ο ο Κρίστιαν Κούστα που προβιβάστηκε από την Κ20 για να προσφέρει στον Βλάνταν Ίβιτς μια έξτρα λύση στην επιθετική γραμμή. 

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, επικέντρωσε το πρόγραμμά του στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης και στην κυκλοφορία της μπάλας με τη δημιουργία αυτοματισμών στην ανάπτυξη. Στο τέλος της προπόνησης, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν ειδική εξάσκηση στην αντιμετώπιση, αλλά και στην εκμετάλλευση των στημένων φάσεων.Οι 18 ποδοσφαιριστές που μετά την προπόνηση κατέλυσαν στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace είναι οι: Βελλίδης , Μελίσσας , Βίτορ , Τζαβέλλας , Μαλεζάς , Σκόνδρας , Λέοβατς , Κοροβέσης , Χαρίσης , Κάτσε , Τζιόλης , Σάμπο , Γκολάσα , Μυστακίδης , Πέλκας , Αθανασιάδης , Ροντρίγκες , Κούστα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.