Επιτέλους νίκη για Σεντ Ετιέν

Την πρώτη της εντός έδρας νίκη μετά από δύο μήνες και το ματς με τη Λυών, πανηγύρισε η Σεντ Ετιέν, καθώς επιβλήθηκε 3-0 της Μονπελιέ για την 31η αγωνιστική της Ligue 1.

Την πρώτη της εντός έδρας νίκη μετά από δύο μήνες και το ματς με τη Λυών, πανηγύρισε η Σεντ Ετιέν, καθώς επιβλήθηκε 3-0 της Μονπελιέ για την 31η αγωνιστική της Ligue 1.

Οι «στεφανουά» που αγνοούσαν το «τρίποντο» από τις αρχές Φλεβάρη, επέστρεψαν με εμφατικό τρόπο στον δρόμο των επιτυχιών και ξεκίνησαν την… αντεπίθεση τους για την είσοδο στην πρώτη τετράδα που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν.

Για να έρθει ωστόσο αυτή η νίκη χρειάστηκε να περάσουν στο ματς οι Ρου και Τανάν, οι οποίοι ουσιαστικά «ξεκλείδωσαν» την άμυνα της Μονπελιέ. Ο πρώτος στο 74’ έκανε το 1-0, ενώ ο Μαροκινός στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα (80’) διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Εϊσερίκ έξι λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου.

Με αυτή τη νίκη, την 13η φετινή στο γαλλικό πρωτάθλημα, η Σεντ Ετιέν έφτασε τους 45 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την τρίτη της βαθμολογίας Ρεν. Από την άλλη πλευρά, η Μονπελιέ ηττήθηκε για δεύτερο σερί ματς και πλησίασε στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.