Στρέλνιεκς: «Οφείλουμε να τα δώσουμε όλα»

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να τα δώσει όλα στον πέμπτο τελικό των play off της Basket League στο ΟΑΚΑ, αν θέλει να κατακτήσει το εφετινό πρωτάθλημα.

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να τα δώσει όλα στον πέμπτο τελικό των play off της Basket League στο ΟΑΚΑ, αν θέλει να κατακτήσει το εφετινό πρωτάθλημα. Ο παίκτης των «ερυθρολεύκων» εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την εμφάνιση της ομάδας του στον τέταρτο τελικό, όπου οι Πειραιώτες επικράτησαν 92-76 και έκαναν το 2-2 στη σειρά.

Αρχικά, ο Λετονός παίκτης δήλωσε στην εφημερίδα «Sportday»: «Νομίζω πως κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι σε αυτή τη σειρά. Δώσαμε τα πάντα γιατί αν χάναμε τελείωναν όλα για εμάς. Το απολαύσαμε, πετύχαμε τον στόχο μας και τώρα πρέπει να ρα δώσουμε όλα στο ΟΑΚΑ για να πάρουμε τον τίτλο. Πιστεύω πως αν μείνουμε ενωμένοι, μεταφέρουμε μόνο τα θετικά συναισθήματα που μας δημιούργησε ο τέταρτος τελικός και μπούμε αποφασισμένοι, θα τα καταφέρουμε».

Και συμπλήρωσε: «Καταφέραμε να περιορίσουμε την αστάθεια που μας διακρίνει όλη τη σεζόν σε αυτό το κομμάτι. Κυρίως, διότι σε αντίθεση με άλλες φορές, είχαμε περισσότερη ταχύτητα στην επίθεσή μας, κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα και κυρίως βάλαμε τα ελεύθερα σουτ, που μας έφτιαξαν την ψυχολογία».

Τέλος, ο Στρέλνιεκς δήλωσε εν όψει του αγώνα της Κυριακής: «Πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για έναν διαφορετικό και καλύτερο Παναθηναϊκό. Για να έχουμε ελπίδες, οφείλουμε πρώτα απ’ όλα εμείς να το πιστέψουμε και να αγνοήσουμε τη σε βάρος ατμόσφαιρα. Οφείλουμε να τα δώσουμε όλα. Ένα ματς μας έμεινε…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.