Στο πλευρό των παιδιών

Χαμόγελα και δώρα στα παιδιά μοίρασε η ομάδα του ΠΑΟΚ, η οποία επισκέφθηκε σήμερα την παιδιατρική και παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.

Χαμόγελα και δώρα στα παιδιά μοίρασε η ομάδα του ΠΑΟΚ, η οποία επισκέφθηκε σήμερα την παιδιατρική και παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.

Με την άφιξη των παικτών, των προπονητών και των διοικούντων του «Δικεφάλου» το κλίμα στο νοσοκομείο έγινε πιο χαρούμενο. Τους υποδέχθηκε η διοίκηση του «Παπαγεωργίου» και συγκεκριμένα ο πρόεδρος του νοσηλευτικού ιδρύματος Βασίλης Παππάς, ο οικονομικός διευθυντής Γιώργος Χριστόπουλος και ο Νίκος Βαχαβιόλος, την ώρα που η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο Μπάνε Πρέλεβιτς, τον διευθύνοντα σύμβουλο Κωνσταντίνο Πανάκα, τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Σταυρόπουλο, τους προπονητές, Σούλη και Χάρη Μαρκόπουλου και βέβαια τους παίκτες, οι οποίοι έγιναν… περιζήτητοι μεταξύ των παιδιών και δεν προλάβαιναν να μοιράζουν υπογεγραμμένες μπάλες και δώρα, αλλά και να βγάζουν φωτογραφίες με τους μικρούς θαυμαστές τους.  που έγιναν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, υπογράφοντας δεκάδες μπάλες βγαίνοντας πολλές φωτογραφίες και μοιράζοντας δώρα αλλά και  χαμόγελα στα παιδιά.Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του συλλόγου φίλων νοσοκομείου Παπαγεωργίου, η «Αντηρίδα», αλλά και με την ευγενική υποστήριξη και χορηγία της βιομηχανίας πλαστικής συσκευασίας «Extra Pack».
 
Μπάνε: Πήραμε κι εμείς χαρά
Το χαμόγελο ήταν ζωγραφισμένο στα χείλη του Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο  πρόεδρος της ΚΑΕ και πρώην αστέρας της ομάδας, τόνισε ότι μπορεί να πρόσφεραν χαρά, αλλά τα παιδιά τους έκαναν να αισθανθούν και οι ίδιοι πολύ όμορφα. «Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα για όλους μας. και εμείς αισθανθήκαμε πολύ όμορφα που βρεθήκαμε μαζί με τα παιδιά. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, τον σύλλογο Αντηρίδα και την εταιρία “Extra Pack”, που συμμετείχαν σε αυτή την εκδήλωση. Ήρθαμε να δώσουμε χαρά στα παιδιά, αλλά πιστέψτε μας, πήραμε κι εμείς πολύ χαρά», τόνισε.

Από την πλευρά του, ο  πρόεδρος του νοσοκομείου Παπαγεωργίου Βασίλης Παππάς δήλωσε ότι «ήταν χαρά και τιμή για μας και θα ήθελα να συγχαρώ τόσο τους αθλητές της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, όσο και την διοίκηση που  είχαν την ευαισθησία αυτές τις ημέρες να επισκεφθούν τα παιδιά μας, τα περίπου 60 παιδιά που φιλοξενούμε στις δύο παιδιατρικές κλινικές και να τους δώσουν κουράγιο και χαρά. Πιστεύω ότι ήταν μία σημαντική προσφορά τόσο για τα παιδιά όσο και για το νοσοκομείο και εύχομαι το παράδειγμά σας να το ακολουθήσουν και άλλοι παράγοντες της πόλης μας. Να είστε καλά, καλή χρονιά και καλές επιτυχίες στην ομάδα».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.