Ντιό: «Να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο»

Ο Αντουάν Ντιό τόνισε πως η Γαλλία θα πρέπει να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο στην αναμέτρηση με την Ελλάδα, προκειμένου να πάρει τη νίκη.
Θωμάς Ναλμπάντης
02/09/2017 • 12:40
Ο Αντουάν Ντιό
  • shares
Ο Αντουάν Ντιό τόνισε πως η Γαλλία θα πρέπει να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο στην αναμέτρηση με την Ελλάδα, προκειμένου να πάρει τη νίκη. Παράλληλα, ο διεθνής Γάλλος παίκτης υπογράμμισε πως δεν ήρθε η καταστροφή για τη Γαλλία, μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τους Φινλανδούς. 

Αρχικά, ο Γάλλος παίκτης τόνισε: «Είναι καλό που θα παίξουμε με μια μεγάλη ομάδα, έτσι ώστε να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Κάναμε μια ήττα που δεν θέλαμε και τώρα πρέπει να αντιδράσουμε. Δεν καταστραφήκαμε επειδή χάσαμε ένα παιχνίδι, όπως και δεν θα είχαμε προκριθεί με μία νίκη. Φυσικά είναι πάντα καλύτερο να αρχίζεις νικηφόρα, αλλά δυστυχώς αυτό δεν συνέβη».

Στη συνέχεια, ο Ντιό συμπλήρωσε: «Έχουμε πολύ ταλέντο στην επίθεση, αλλά θα πρέπει να αποκτήσουμε μεγαλύτερη συνέπεια στην άμυνα. Για κάποια διαστήματα 5-6 λεπτών μπορούμε να είμαστε αποτελεσματικοί στο κομμάτι αυτό, αλλά χρειάζεται να το κάνουμε σε όλο το ματς. Ξέρουμε πως η άμυνα θα μας οδηγήσει σε νίκες. Μόνο έτσι μπορούμε να πάρουμε μετάλλιο. Θεωρώ πως έχουμε την ποιότητα να φτάσουμε μέχρι και την πρώτη θέση, καθώς το Ευρωμπάσκετ είναι ανοιχτό. Μένει να το δείξουμε στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας...
27/05/2019 • 09:23