Σάριτσα: «Ο Ιταλός σφύριζε γελοία φάουλ»

Ο Ουφούκ Σάριτσα εμφανίστηκε έντονα ενοχλημένος με τις διαιτητικές αποφάσεις στην αναμέτρηση της Τουρκίας με τη Ρωσία, στην πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Θωμάς Ναλμπάντης
02/09/2017 • 12:56
Ο Ουφούκ Σάριτσα
  • shares
Ο Ουφούκ Σάριτσα εμφανίστηκε έντονα ενοχλημένος με τις διαιτητικές αποφάσεις στην αναμέτρηση της Τουρκίας με τη Ρωσία, στην πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της γειτονικής χώρας άφησε αιχμές κατά του Μανουέλ Ματσόνι, υποστηρίζοντας πως σφύριζε γελοία φάουλ.

Χαρακτηριστικά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρωσίας δήλωσε: «Ο Ιταλός διαιτητής σφύριξε κάποια γελοία φάουλ. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να υπάρχουν 40 βολές σε αυτό το επίπεδο. Στον προηγούμενο αγώνα, ανάμεσα στη Σερβία και τη Λετονία, υπήρχαν πιο σκληρές μονομαχίες, αλλά δεν υπήρχαν τόσες βολές».

Όσον αφορά στην ήττα των Τούρκων από τη Ρωσία, υπογράμμισε: «Θα θέλαμε να αρχίσουμε δυνατά, αλλά πιο σημαντικό είναι πώς ολοκληρώνεις μια διοργάνωση κι όχι πώς την ξεκινάς».

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/10/2019 • 12:05

Αβαντάζ λογικής για Άρσεναλ, Κόνιασπορ, ματς για γκολ σε Μπρέσια και Λανς

Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα ποιοτική και λόγω των συνθηκών που μπορεί να πάρει τους πόντους στο Σέφιλντ. Πολύ πιο ανταγωνιστικά και με προοπτική παραγωγικότητας τα παιχνίδια στην Μπρεσια, το Μπίλεφελντ και τα Λανς.