Σάριτσα: «Ο Ιταλός σφύριζε γελοία φάουλ»

Ο Ουφούκ Σάριτσα εμφανίστηκε έντονα ενοχλημένος με τις διαιτητικές αποφάσεις στην αναμέτρηση της Τουρκίας με τη Ρωσία, στην πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Θωμάς Ναλμπάντης
02/09/2017 • 12:56
Ο Ουφούκ Σάριτσα
  • shares
Ο Ουφούκ Σάριτσα εμφανίστηκε έντονα ενοχλημένος με τις διαιτητικές αποφάσεις στην αναμέτρηση της Τουρκίας με τη Ρωσία, στην πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της γειτονικής χώρας άφησε αιχμές κατά του Μανουέλ Ματσόνι, υποστηρίζοντας πως σφύριζε γελοία φάουλ.

Χαρακτηριστικά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρωσίας δήλωσε: «Ο Ιταλός διαιτητής σφύριξε κάποια γελοία φάουλ. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να υπάρχουν 40 βολές σε αυτό το επίπεδο. Στον προηγούμενο αγώνα, ανάμεσα στη Σερβία και τη Λετονία, υπήρχαν πιο σκληρές μονομαχίες, αλλά δεν υπήρχαν τόσες βολές».

Όσον αφορά στην ήττα των Τούρκων από τη Ρωσία, υπογράμμισε: «Θα θέλαμε να αρχίσουμε δυνατά, αλλά πιο σημαντικό είναι πώς ολοκληρώνεις μια διοργάνωση κι όχι πώς την ξεκινάς».

Γράψτε το σχόλιο σας...
16/06/2019 • 08:13

Ψυχολογικές δοκιμασίες για Ρόζεμποργκ Αλμπαθέτε και Παραγουάη

Νίκη ανάκαμψης θέλει απόψε η Ρόζεμπορκ. Υποδέχεται την φορμαρισμένη Βαλερέγκα και είναι βέβαιο πως θα χρειαστεί πάνω από ένα γκολ για να πάρει αυτό που θέλει. Περισσότερη τύχη έχει η Ίντερ Τουρκού, ενώ στο Κόπα Αμέρικα πιο σαφές είναι το αβαντάζ της Ουρουγουάης