Γκασόλ: «Να έχουμε επιμονή και πειθαρχία»

Ο Μαρκ Γκασόλ υπογράμμισε πως αν η Ισπανία θέλει να φτάσει ως την κορυφή της Ευρώπης, θα πρέπει να έχει επιμονή και πειθαρχία στο παιχνίδι της, κόντρα σε όλους τους αντιπάλους.
Θωμάς Ναλμπάντης
02/09/2017 • 13:36
Ο Μαρκ Γκασόλ
  • shares
Ο Μαρκ Γκασόλ υπογράμμισε πως αν η Ισπανία θέλει να φτάσει ως την κορυφή της Ευρώπης, θα πρέπει να έχει επιμονή και πειθαρχία στο παιχνίδι της, κόντρα σε όλους τους αντιπάλους. Ο διεθνής Ισπανός παίκτης συμπλήρωσε πως το κλίμα στις τάξεις της εθνικής είναι εξαιρετικό, παρά τις σημαντικές απουσίες.

Χαρακτηριστικά, ο έμπειρος παίκτης τόνισε: «Υποφέρουμε περισσότερο ως θεατές παρά ως παίκτες. Είμαστε μία οικογένεια,. Ξεπερνάμε έτσι τις δύσκολες στιγμές. Έχουμε τους μέντορες μας και τους ηγέτες μας, όπως ο Πάου και ο Ναβάρο. Η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική από ότι στο Μέμφις. Ελπίζω να κερδίσουμε το χρυσό, αλλά πρέπει να είμαστε επίμονοι και πειθαρχημένοι».

Γράψτε το σχόλιο σας...
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.