Γκασόλ: «Να έχουμε επιμονή και πειθαρχία»

Ο Μαρκ Γκασόλ υπογράμμισε πως αν η Ισπανία θέλει να φτάσει ως την κορυφή της Ευρώπης, θα πρέπει να έχει επιμονή και πειθαρχία στο παιχνίδι της, κόντρα σε όλους τους αντιπάλους.
Θωμάς Ναλμπάντης
02/09/2017 • 13:36
Ο Μαρκ Γκασόλ
  • shares
Ο Μαρκ Γκασόλ υπογράμμισε πως αν η Ισπανία θέλει να φτάσει ως την κορυφή της Ευρώπης, θα πρέπει να έχει επιμονή και πειθαρχία στο παιχνίδι της, κόντρα σε όλους τους αντιπάλους. Ο διεθνής Ισπανός παίκτης συμπλήρωσε πως το κλίμα στις τάξεις της εθνικής είναι εξαιρετικό, παρά τις σημαντικές απουσίες.

Χαρακτηριστικά, ο έμπειρος παίκτης τόνισε: «Υποφέρουμε περισσότερο ως θεατές παρά ως παίκτες. Είμαστε μία οικογένεια,. Ξεπερνάμε έτσι τις δύσκολες στιγμές. Έχουμε τους μέντορες μας και τους ηγέτες μας, όπως ο Πάου και ο Ναβάρο. Η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική από ότι στο Μέμφις. Ελπίζω να κερδίσουμε το χρυσό, αλλά πρέπει να είμαστε επίμονοι και πειθαρχημένοι».

Γράψτε το σχόλιο σας...
19/06/2019 • 07:26

Προβάδισμα λογικής με γκολ για Αργεντινή, Κολομβία και Ελσίνκι

Η Ελσίνκι φαίνεται να έχει βρει κάποια καλά στοιχεία κι απόψε θα τα χρειαστεί με αντίπαλο μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Προβάδισμα νίκης έχουν η ΚΡ του Ρέϊκιαβικ και η Βάρμπεργκς. Ακόμα πιο δυνατά φαβορί η Κολομβία με την Αργεντινή