Ντε Κολό: «Έχει πολλούς καλούς παίκτες η Ελλάδα»

Ο Νάντο Ντε Κολό υπογράμμισε πως η Γαλλία δε θα επικεντρωθεί μόνο σε έναν παίκτη της εθνικής στην αναμέτρηση των δυο ομάδων, καθώς η Ελλάδα διαθέτει αρκετούς καλούς παίκτες.
Θωμάς Ναλμπάντης
02/09/2017 • 11:44
Ο Νάντο Ντε Κολό
  • shares
Ο Νάντο Ντε Κολό υπογράμμισε πως η Γαλλία δε θα επικεντρωθεί μόνο σε έναν παίκτη της εθνικής στην αναμέτρηση των δυο ομάδων, καθώς η Ελλάδα διαθέτει αρκετούς καλούς παίκτες. Ο διεθνής Γάλλος γκαρντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την «επίσημη αγαπημένη», ενώ για τη δική του ομάδα τόνισε πως η ήττα από τη Φινλανδία στην πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, θα πρέπει να τους ενώσει.

Αρχικά, ο Ντε Κολό τόνισε: «Στις δύσκολες στιγμές πρέπει να είμαστε ακόμη πιο ενωμένοι. Στον αγώνα με τη Φινλανδία δεν παίξαμε άσχημα, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις μάς έλειψε η συγκέντρωση, καθώς χρειαζόταν να εστιάσουμε στην άμυνα και εστιάζαμε στην επίθεση. Σε κάθε περίπτωση η Φινλανδία είναι καλή ομάδα. Έχουμε άλλα τέσσερα ματς μπροστά μας και είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε. Κάποιοι θα πουν και πως το 2013 χάσαμε το πρώτο ματς και στη συνέχεια κατακτήσαμε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά τώρα είναι μια τελείως διαφορετική διοργάνωση».

Στη συνέχεια, ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας συμπλήρωσε: «Είναι πολύ καλή ομάδα η Ελλάδα. Έχουν πολύ καλούς ψηλούς και μεγάλα ύψη. Και έχουν πολλούς καλούς παίκτες. Δεν θα εστιάσουμε πάνω σε έναν ή δύο, γιατί μπορούν όλοι να κάνουν ζημιά. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας, ειδικά στην άμυνα, για να βρούμε αυτοπεποίθηση. Οι αντίπαλοί μας παίζουν τελείως διαφορετικά από τη Φινλανδία. Αρχίσαμε άσχημα τη διοργάνωση, αλλά τώρα πρέπει να αντιδράσουμε». 

Γράψτε το σχόλιο σας...
27/05/2019 • 09:23