Πανέτοιμη για τη δεύτερη νίκη

Η εθνική Ελλάδος θέλει να πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην αναμέτρηση με τη Γαλλία και παράλληλα να κάνει το σημαντικό βήμα για την κατάληψη της κορυφής στον όμιλό της (16:30).
Θωμάς Ναλμπάντης
02/09/2017 • 09:04
Ελλάδα-Ισλανδία
  • shares
Η εθνική Ελλάδος θέλει να πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην αναμέτρηση με τη Γαλλία και παράλληλα να κάνει το σημαντικό βήμα για την κατάληψη της κορυφής στον όμιλό της (16:30). Οι διεθνείς γνωρίζουν πως τους περιμένει δυσκολότερο έργο, από ότι στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, όταν νίκησαν εύκολα την Ισλανδία. Ο Κώστας Μίσσας ανέλυσε στους παίκτες του τα λάθη που έκαναν στο ματς της πρώτης αγωνιστικής και περιμένει καλύτερη απόδοση, κόντρα σε έναν αντίπαλο ο οποίος «καίγεται» για τη νίκη, μετά την ήττα του στην πρεμιέρα από τους Φινλανδούς. 

Η «επίσημη αγαπημένη» καλείται στη συγκεκριμένη αναμέτρηση να παρουσιάσει καλή περιφερειακή άμυνα και να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα, έτσι ώστε να μην αφήσει τους Γάλλους να κάνουν το παιχνίδι τους. Παράλληλα, θα κληθεί να εκμεταλλευτεί και τις αμυντικές αδυναμίες, που παρουσιάζουν οι «τρικολόρ» από την αρχή της προετοιμασίας. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα αποτελέσει και ένα καλό τεστ για την εθνική, προκειμένου να τεστάρει τις δυνάμεις τους και να δει πόσο καλά ανταποκρίνεται κόντρα σε δύσκολους αντιπάλους. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
27/05/2019 • 09:23