Γκασόλ: «Μπορούμε πολύ καλύτερα»

Πεπεισμένος πως η Ισπανία μπορεί να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στο μέλλον εμφανίστηκε ο Πάου Γκασόλ, ο οποίος τόνισε πως η ψυχολογία των «φούριας ρόχας» είναι καλή εν όψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Θωμάς Ναλμπάντης
26/08/2017 • 20:14
Ο Πάου Γκασόλ
  • shares
Πεπεισμένος πως η Ισπανία μπορεί να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στο μέλλον εμφανίστηκε ο Πάου Γκασόλ, ο οποίος τόνισε πως η ψυχολογία των «φούριας ρόχας» είναι καλή εν όψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο βετεράνος πλέον αστέρας της ιβηρική χώρας εμφανίστηκε ευχαριστημένος με τη νίκη της ομάδας του επί της Λιθουανίας στο Κάουνας, στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας, πριν την έναρξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: ««Είμαστε μια ομάδα με πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είναι πάντα δύσκολο να κερδίζουμε την Λιθουανία και είμαστε ικανοποιημένοι που το καταφέραμε. Έχω καλό προαίσθημα για το Eurobasket, πάμε με καλή ψυχολογία, αλλά και με περιθώρια για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Για εμάς ήταν ο τελευταίος αγώνας προετοιμασίας και δουλέψαμε πολύ καλά κόντρα στη Λιθουανία. Ήταν ένα παιχνίδι υψηλού ρυθμού και ανταγωνισμού. Τώρα θα ξεκουραστούμε λίγο, θα κάνουμε προπονήσεις για 2-3 μέρες και μετά θα ετοιμαστούμε πλήρως για το Eurobasket».

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία