Χάκετ: «Στην Ελλάδα μόνο για τον Ολυμπιακό»

Ο Ντάνιελ Χάκετ υπογράμμισε πως θα επέστρεφε στην Ελλάδα μόνο για τον Ολυμπιακό, ενώ δεν έκρυψε πως του λείπει η Αθήνα.
26/08/2017 • 11:04
Ο Ντάνιελ Χάκετ
  • shares

Ο Ντάνιελ Χάκετ υπογράμμισε πως θα επέστρεφε στην Ελλάδα μόνο για τον Ολυμπιακό, ενώ δεν έκρυψε πως του λείπει η Αθήνα. Ο Ιταλός παίκτης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εθνική Ελλάδος, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και τις προβλέψεις του για το επικείμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αρχικά, ο Χάκετ τόνισε μετά το τέλος του αγώνα της Ιταλίας με τη Γεωργία: «Φυσικά μου λείπει η Αθήνα. Ήταν το σπίτι μου για δύο χρόνια. Σε ποιον δεν αρέσει, άλλωστε, να ζει εδώ; Ήταν δύσκολα όταν έμαθα τα νέα. Είναι όμως μέρος της ζωής, μέρος της δουλειάς μας. Μια ομάδα παίρνει τις αποφάσεις της και θέτει τις προτεραιότητές της, κάτι το οποίο είναι απόλυτα σεβαστό. 100% θα επέστρεφα! Μόνο για τον Ολυμπιακό»!

Όσον αφορά τους πρώην συμπαίκτες του, ο Χάκετ τόνισε: «Είμαστε στο ίδιο ξενοδοχείο. Είναι ωραία που τους είδα πάλι! Δεν μιλήσαμε πολύ για μπάσκετ, αλλά περισσότερο για το πως περάσαμε το καλοκαίρι μας και άλλα πράγματα. Προσπαθώ να τους δώσω έξτρα κίνητρα. Δεν θέλω, όμως, να μιλήσω για την Ελλάδα, γιατί ίσως διασταυρωθούμε».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην εθνική Ελλάδος: «Είναι πολύ καλή ομάδα, με μεγάλη εμπειρία. Κάθε ομάδα προσπαθεί να βρει τις συνθήκες για να παίξει καλά. Δεν είναι εύκολο αυτό. Η Ελλάδα είναι σίγουρα μια ομάδα που μπορεί να βρεθεί στους τέσσερις καλύτερους της διοργάνωσης».

Σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται δήλωσε: «Είμαι πολύ καλά πλέον, αλλά ο λαιμός μου έχει πάθει ψύξη εδώ και τρεις ημέρες και δεν μπορώ να γυρίσω πολύ! Φταίει μάλλον το πολύ air condition».

Επίσης, αναφέρθηκε και στην εικόνα της Ιταλίας στο τουρνουά «Ακρόπολις»: «Έπαιξαν πολύ καλά στα δύο ματς. Με εμάς δεν είχαν τον Σενγκέλια, που είναι από τους κορυφαίους παίκτες τους. Αλλά έχει αποδείξει πως είναι σταθερή ομάδα και τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Η κάθε ομάδα θα είναι δύσκολη να την νικήσεις. Παίξαμε την προηγούμενη εβδομάδα με το Βέλγιο, το οποίο ήταν επίσης σκληρό, το ίδιο και η Φινλανδία, που θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα. Θα είναι μια πρόκληση. Δείξαμε σε ένα βαθμό το επίπεδο στο οποίο βρισκόμαστε, μετά από τα τρία αυτά μας, αλλά τα αποτελέσματα αυτά δεν αντικατοπτρίζουν πλήρως την αλήθεια. Έχουμε βελτιώσεις να κάνουμε, μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά αυτό ήταν ένα καλό τεστ για εμάς, για να δούμε που είμαστε».

Ο Χάκετ τόνισε για τα φαβορί του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος: «Γαλλία, Ισπανία και Σερβία είναι οι κορυφαίοι ανταγωνιστές. Ίσως και η Λιθουανία. Πιστεύω πως είμαστε κάπου εκεί κοντά. Βασικά, όλες οι υπόλοιπες ομάδες είναι πολύ κοντά και ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος. Μπορούμε να νικήσουμε τον οποιονδήποτε, αλλά και να χάσουμε από τον οποιονδήποτε. Ελπίζω να έχουμε σταθερή άμυνα κατά την διάρκεια του τουρνουά. Αυτό θα μας δώσει την δυνατότητα να μην έχουμε άγχος στην επίθεση και να παίξουμε με καλύτερο ρυθμό. Αυτή θα είναι η βάση μας».

Τέλος, υπογράμμισε: «Ονειρεύομαι να νικήσουμε το πρώτο ματς με το Ισραήλ, για να ξεκινήσουμε καλά. Είναι πολύ σημαντικό αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/09/2019 • 09:03