Παναιγιάλειος: Περιμένοντας πληρωμές και διοικητικές εξελίξεις

Τις έξι μέρες αποχής έφτασαν αισίως οι παίκτες του Παναιγιαλείου, καθώς δεν έχουν δει το χρώμα του χρήματος ακόμα από τη διοίκηση.

Τις έξι μέρες αποχής έφτασαν αισίως οι παίκτες του Παναιγιαλείου, καθώς δεν έχουν δει το χρώμα του χρήματος ακόμα από τη διοίκηση. Εν αναμονής των εξελίξεων στον τομέα αυτό, οι «μελανόλευκοι» παίκτες δε δείχνουν πως θα λυγίσουν και συνεχίζουν να μην προπονούνται, εκμεταλλευόμενοι βέβαια και το γεγονός πως στο πρόγραμμά τους έχουν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, που έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, συναντήθηκαν την περασμένη Παρασκευή με τη διοίκηση και ενημερώθηκαν ότι σήμερα ή το αργότερο την Τρίτη (22/03), η ΠΑΕ θα πάρει κάποια χρήματα από τη διοργανώτρια και θα γίνουν πληρωμές. Το πιθανότερο, πάντως, είναι ότι τη Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κισσαμικό στις 27 Μαρτίου, αν και το διάστημα αυτό είναι βέβαιο ότι ο Παναιγιάλειος έχασε ρυθμό, παρότι βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση, με συνεχόμενες επιτυχίες.

Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος περιμένει και αυτός με τη σειρά του τις εξελίξεις, καθώς θέλει η Αιγιώτικη ομάδα να εξασφαλίσει όσο το δυνατό πιο γρήγορα την παραμονή της, ώστε να κάνει τον σχεδιασμό για την ερχόμενη χρονιά.
Εξετάζεται η γραπτή προσφορά

Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, εστάλησαν τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ στην ομάδα των επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται για την απόκτηση των μετοχών, με επικεφαλής τον Παύλο Αποστολόπουλο. Οι δικηγόροι των επιχειρηματιών θα εξετάσουν τα στοιχεία αυτά και θα βγάλουν συμπέρασμα σχετικά με το ύψος των χρεών. Μία αρχική εικόνα τους έχει μεταφέρει η διοίκηση, αλλά οι ίδιοι θέλουν το ακριβές ποσό για να αποφασίσουν αν θα επενδύσουν ή όχι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.