Γκασόλ: «Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν»

Ο Μαρκ Γκασόλ τόνισε πως το έργο της Ισπανίας στο επικείμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα είναι αρκετά δύσκολο, καθώς όλοι θέλουν να την κερδίσουν.
Θωμάς Ναλμπάντης
21/08/2017 • 18:12
Ο Μαρκ Γκασόλ
  • shares
Ο Μαρκ Γκασόλ τόνισε πως το έργο της Ισπανίας στο επικείμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα είναι αρκετά δύσκολο, καθώς όλοι θέλουν να την κερδίσουν. Ο Ισπανός παίκτης συμπλήρωσε πως οι «φούριας ρόχας» θα καταφέρουν να καλύψουν το κενό του Σέρχιο Γιούλ, ο οποίος τραυματίστηκε και θα χάσει τη διοργάνωση.

Αρχικά, ο Γκασόλ δήλωσε στην εφημερίδα «Marca»: «Είμαστε η ομάδα που αποτελεί σημείο αναφοράς. Οι αντίπαλοι θέλουν να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους απέναντί μας. Παρόλα αυτά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε την πορεία μας, να πιάσουμε ρυθμό και να είμαστε σε υψηλό επίπεδο επί καθημερινής βάσης».

Στη συνέχεια, τόνισε για τον Γιούλ: «Βέβαια ήταν μια δύσκολη προετοιμασία για εμάς. Πολλά πράγματα πήγαν στραβά για την ομάδα. Ωστόσο προσπαθούμε να τα ξεπεράσουμε βοηθώντας ο ένας τον άλλον και κοιτώντας μπροστά».

Τέλος, ο διεθνής Ισπανός παίκτης συμπλήρωσε: «Είναι δύσκολο να χάνουμε έναν παίκτη σαν κι αυτόν. Είναι απώλεια ως παίκτης και ως άνθρωπος, ο οποίος έχει βοηθήσει αρκετά για πολλά χρόνια την εθνική. Ήταν και ο συγκάτοικος μου! Θα μας λείψει πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας...
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.