Καλδερόν: "Ήθελα να δω τους φίλους μου!"

17/08/2017 • 21:31
Καλδερόν
  • shares
Ούτε δικαιολογίες, ούτε τραυματισμοί. Ο Χοσέ Καλδερόν είπε τα πράγματα με το όνομά τους, παραδεχόμενος πως αποσύρθηκε από την Εθνική Ισπανίας, καθώς ήθελε να δει περισσότερο τους φίλους του!

Ο 35χρονος γκαρντ, επισκέφθηκε τους άλλοτε συμπαίκτες του στην προετοιμασία της "ρόχα" και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στους Γιούλ, Ναβάρο.

Αναλυτικά:

Για την απόσυρση του: “H απόφαση μου πάρθηκε καθώς στο σώμα και στο μυαλό μου υπήρχε η ιδέα να μην δώσω το παρών και το πιο δύσκολο κομμάτι δεν είχε να κάνει ούτε με την προεπιλογή ούτε με το τουρνουά, αλλά με το ότι δεν θα περνούσα μερικούς μήνες με τους φίλους μου”.

Για τον τραυματισμό του Γιουλ: “Δυστυχώς είδα από κοντά το φιλικό στην Τενερίφη και τον τραυματισμό του Σέρχιο. Αυτά τα πράγματα δυστυχώς συμβαίνουν. Τώρα χρειάζεται υπομονή για να επανέλθει όσο καλύτερα και σύντομα γίνεται στα παρκέ”.

Για τον Ναβάρο:
“Έχει παίξει πολλά ματς και σε πολλά τουρνουά. Δεν είναι εύκολο να βρίσκεσαι τόσο καιρό εδώ. Για εμάς ο Ναβάρο είναι ο αρχηγός μας και πολύ σημαντικός στα αποδυτήρια. Ήταν πολύ όμορφη η βράβευση του μαζί με την οικογένεια του και είναι κάτι που το αξίζει”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία