Χωρίς Χαραλαμπίδη, Χαντ ο ΚΑΟΔ

Ενισχυμένος ψυχολογικά από την τελευταία επιβλητική νίκη επί της Καβάλας, αλλά μετρώντας σημαντικές απουσίες, θα παραταχθεί αύριο στο κλειστό των Ιλισίων απέναντι στον Ηλυσιακό ο ΚΑΟΔ (16.00).

Ενισχυμένος ψυχολογικά από την τελευταία επιβλητική νίκη επί της Καβάλας, αλλά μετρώντας σημαντικές απουσίες, θα παραταχθεί αύριο στο κλειστό των Ιλισίων απέναντι στον Ηλυσιακό ο ΚΑΟΔ (16.00).

Ο Γιώργος Καλαφατάκης δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον τραυματία (από το ματς με την Ενωση), Κώστα Χαραλαμπίδη, όπως και τον Τζέρεμι Χαντ, ο οποίος υποβλήθηκε σε καθαρισμό γονάτου. Για το ματς ο Ελληνας τεχνικός σχολίασε:

 «Περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα με πολλούς τραυματισμούς. Χαραλαμπίδης και Χαντ δεν μπορούν να μας βοηθήσουν, ενώ απείχαν από τις προπονήσεις, για διάφορους λόγους, Καρύδας, Κιτσούλης, Μπένας. Έτσι, δουλέψαμε με όσους ήταν υγιείς. Θα προσπαθήσουμε μέσα από την ομαδική συνεργασία, σε άμυνα και επίθεση, να καλύψουμε τα κενά των δύο βασικών παικτών που θα λείπουν. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μία σκληρή έδρα και απέναντι σε μία ομάδα που διαθέτει Έλληνες παίκτες, με μεγάλη εμπειρία στην κατηγορία, αλλά και νέους, που παλεύουν για να δείξουν ότι αξίζουν.»

Ο Θανάσης Ιωακειμίδης, από την πλευρά του, επισήμανε: «Κατεβαίνουμε να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με σοβαρές απουσίες βασικών μας παικτών. Γεγονός που κάνει ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή μας. Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, ότι δε θα προσπαθήσουμε όλοι να παίξουμε καλά και να καλύψουμε τις απουσίες μας. Ακολουθούν στο πρόγραμμα παιχνίδια πολύ σημαντικά και ελπίζω να παρουσιαστούμε εκεί πλήρεις και έτοιμοι για να κάνουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.