To μεγαλύτερο Grand Slam του τένις είναι αποκλειστικά στα κανάλια Novasports !

Από την Δευτέρα 2 Ιουλίου έως και την Κυριακή 15 Ιουλίου οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε αποκλειστικότητα τις σπουδαίες μονομαχίες στα κορτ της Αγγλίας.

Από την Δευτέρα 2 Ιουλίου έως και την Κυριακή 15 Ιουλίου οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε αποκλειστικότητα τις σπουδαίες μονομαχίες στα κορτ της Αγγλίας.

Oλα τα μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου τένις θα προσφέρουν την μοναδική εμπειρία του παλαιότερου και δημοφιλέστερου τουρνουά στον κόσμο μέσα από τρία κανάλια αφιερωμένα από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ στους συναρπαστικούς αγώνες του Wimbledon.

H αυλαία του φετινού 132ου Grand Slam ανοίγει την Δευτέρα 2 Ιουλίου με το Novasports1HD να προβάλλει όλους τους αγώνες του Court 1, το Novasports2HD να προβάλλει όλους τους αγώνες του Centre Court (κεντρικό γήπεδο) ενώ στο Novasports3HD θα μεταδίδονται αγώνες κυρίως από το  Court2.Από την Πέμπτη 12/7  οι αγώνες του Centre Court μεταφέρονται στο Novasports1HD με την ημιτελική και τελική φάση της διοργάνωσης.Τέλος, κάθε βράδυ στις  23:30 ,αμέσως μετά το τέλος της αγωνιστικής ημέρας θα προβάλλονται τα εκτενή στιγμιότυπα των αγώνων απευθείαςαπό το Novasports1HD. Τα στιγμιότυπα θα είναι διαθέσιμα και στο Web TV του novasports.gr.

Τα κανάλια Novasports προσαρμόζουν όπως πάντα το πρόγραμμα τους ενόψει σημαντικών διοργανώσεων.

Από σήμερα 18/6 έως και την 1/7 θυμόμαστε στιγμές από το πλούσιο αρχείο του Wimbledon με αφιερώματα και την προβολή παλαιότερων αγώνων της διοργάνωσης μέσα από το Novasports4HD (12:00-00:00).

Επίσης στο novasports.gr σε ειδική ενότητα θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση κατά τη διάρκεια του τουρνουά με σκορ, στατιστικά, ειδήσεις, social buzz των αθλητών & viral videos, ρεπορτάζ και στιγμιότυπα των αγώνων.

Τέλος την Κυριακή 8 Ιουλίου στις 22:00 απο το Novacinema1HD θα προβληθεί η ταινία “Η μάχη των φύλων”, μία αμερικανική αθλητική ταινία του 2017 η οποία βασίζεται στην αληθινή ιστορία του αγώνα τένις μεταξύ της κορυφαίας τενίστριας Billie Jean King και του πρωταθλητή του τένις και τζογαδόρου Bobby Riggs που διεξήχθη το 1973.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.