Χεζόνια: "Είμαι τραυματίας..."

Ο Μάριο Χεζόνια υπογράμμισε πως δε δίνει το "παρών" στην εθνική Κροατίας, λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί στον αχίλλειο τένοντα.
Θωμάς Ναλμπάντης
14/08/2017 • 14:25
Ο Μάριο Χεζόνια
  • shares
Ο Μάριο Χεζόνια υπογράμμισε πως δε δίνει το "παρών" στην εθνική Κροατίας, λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί στον αχίλλειο τένοντα. Ο παίκτης των Ορλάντο Μάτζικ θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο, σχετικά με τη μη παρουσία του στο ρόστερ της εθνικής ομάδας της χώρας του και προσπάθησε να δώσει απαντήσεις, σε όσους τον κατηγόρησαν πως προτίμησε τις διακοπές από μια κλήση στην εθνική.

Χαρακτηριστικά, ο Χεζόνια δήλωσε: "Δεν είμαι σε θέση να απαντήσω σε όλους όσους απαιτούν από εμένα να βρίσκομαι στην προετοιμασία της εθνικής. Εδώ και πολύ καιρό έχω έναν τραυματισμό στον τένοντα. Κατά τη διάρκεια της σεζόν είχα ήδη πρόβλημα. Σκέφτηκα πως θα περάσει, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ως εκ τούτου, ενημέρωσα πως δεν μπορούσα να ενισχύσω την εθνική. Έχω πάρει απόφαση να μην απαντάω, για τους λόγους που δεν παίζω στην εθνική, αλλά τώρα αναγκάστηκα να το κάνω. Ακόμα δεν έχω λύσει το πρόβλημα στον τένοντα και ακολουθώ ειδικό πρόγραμμα. Είναι ανοησίες ότι επέλεξα να ξεκουραστώ. Δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για μένα να βρίσκομαι το καλοκαίρι στην εθνική ομάδα και να παίζω για το εθνόσημο".
Γράψτε το σχόλιο σας...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.