Μίσσας: «Να διορθώσουμε τα λάθη μας»

13/08/2017 • 08:48
Ο Κώστας Μίσσας.
  • shares
Ο Κώστας Μίσσας τόνισε ότι η Εθνική Ελλάδας πρέπει να πάρει το μάθημά της από την χθεσινή βαριά ήττα από την Σερβία.

Η «γαλανόλευκη» συνετρίβη με 93-61 στο Βελιγράδι και ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε ότι οι παίκτες του μπορούν να μάθουν πολλά από την ήττα.

«Σε έξι μέρες δώσαμε τέσσερα παιχνίδια κάνοντας δύο ταξίδια, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για μας και την εικόνα που είχαμε σήμερα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στην ομάδα της Σερβίας, γιατί δεν τους προσφέραμε ένα καλό τεστ. Για μας ήταν, αντίθετα, ένα καλό τεστ, είδαμε πολλά πράγματα και όταν χάνεις ένα παιχνίδι μπορείς να μάθεις περισσότερα από ό,τι μετά από μια νίκη στην περίοδο της προετοιμασίας. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτό το ματς με πολλή ανάλυση βίντεο για να δούμε τα λάθη μας. Η Σερβία έπαιξε εξαιρετικά, αλλά τους δώσαμε εμείς τη δυνατότητα να φανούν τόσο πολύ καλύτεροι. Για μας είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε από τα λάθη μας και να βελτιωθούμε εν όψει των επόμενων φιλικών. Είναι περίοδος προετοιμασίας και έχει σημασία να διορθώσουμε τα λάθη μας ώστε να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια», είπε ο Έλληνας τεχνικός, ενώ για την μη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο ανάφερε:

«Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε ένα πρόβλημα με το δεξί του γόνατο, είχε κάποιες ενοχλήσεις και θέλαμε να τον προφυλάξουμε. Ξέραμε πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, με δύναμη και πολλές επαφές και γι’ αυτό δεν τον χρησιμοποιήσαμε».
Γράψτε το σχόλιο σας...

09/05/2018 • 16:07