Ήττα με 3-1 από την Αρκάς για τον Ηρακλή

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ από την Τουρκική Αρκάς για τον Ηρακλή, ήττα που τον βάζει πλέον σε περιπέτειες όσον αφορά στην πρόκρισή του στην επόμενη φάση του θεσμού.

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ από την Τουρκική Αρκάς για τον Ηρακλή, ήττα που τον βάζει πλέον σε περιπέτειες όσον αφορά στην πρόκρισή του στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο «γηραιός» ηττήθηκε με 3-1 σετ (25-27, 25-22, 25-14, 29-27)  στο «Χαλκαπινάρ» της Σμύρνης με τον Αγκάμεζ να αναδεικνύεται δήμιος του με 22 πόντους. «Εμφανιστήκαμε καλύτεροι από το προηγούμενο παιχνίδι και πιστεύω πως αξίζαμε να πάμε στο τάι-μπρέικ» ήταν το πρώτο σχόλιο του κόουτς του Ηρακλή Σωτήρη Δρίκου ο οποίος στάθηκε και πάλι στην απουσία του βασικού πασαδόρου Θοδωρή Μποζίδη.

«Η Αρκάς είχε καλύτερα στατιστικά από εμάς και γενικότερα έχει περισσότερες επιλογές από εμάς. Είναι εύκολο για έναν προπονητή να έχει πολλές επιλογές. Έχουμε το πρόβλημα με τον βασικό μας πασαδόρο και όλοι όσοι γνωρίζουν βόλεϊ καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι αυτό. Με αυτό το πρόβλημα πρέπει να αλλάξεις πολλά χωρίς να έχεις χρόνο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών μου εκτός από το τρίτο σετ όπου χάσαμε την συγκέντρωση μας. Ο Ηρακλής δεν αυτοκτόνησε, αλλά έχασε ένα παιχνίδι όπου θα μπορούσε να πετύχει κάτι καλύτερο. Μας έλειψε και η τύχη». Οι συνθέσεις:

Αρκάς: Νταφ 11, Αγκάμεζ 22, Σούμπασι 15, Μπράβο 12, Χάνσεν 3, Μπουράκ 6, (λίμπερο Σαχίν, 38% υποδοχή), Πέριν 4, Καντεμίρ, Τότσογλου.
Ηρακλής: Χριστοφιδέλης 11, Τανίκ 11, Κορζενιέβιτς 6, Κράβαρικ 20, Μποζίδης 6, Σμαραγδής 12, (λίμπερο Στεφάνου, υποδοχή 52%), Τζιουμάκας 2, Κολτσιάκης, Δημητριάδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.