Φινάλε σε υψηλές στροφές

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για τους στόχους του Μάρκο Σίλβα για το υπόλοιπο της σεζόν στον Ολυμπιακό.

Τον τελευταίο καιρό ο Μάρκο Σίλβα απολαμβάνει με μεγαλύτερη συχνότητα και ένταση την εκτίμηση του κόσμου του Ολυμπιακού για τη δουλειά του. Βλέπετε, ο Πορτογάλος θέλει διαρκώς να βελτιώνονται ο ίδιος και η ομάδα του. Είναι απαιτητικός και δεν κρύβει κάτω από το χαλάκι όποιες δυσλειτουργίες εντοπίζει. Κάθε άλλο, βγαίνει μπροστά και τις επισημαίνει, με στόχο τη διόρθωση των λαθών στο παιχνίδι της ομάδας του.

Αν ήταν κάποιος άλλος στη θέση του μετά το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ίσως να στεκόταν μονάχα στο γεγονός πως η ομάδα του πήρε το τρίποντο σε μία από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος, τη στιγμή κατά την οποία έχει κατακτηθεί μαθηματικά ο τίτλος του πρωταθλητή. Όμως, ο προπονητής του Ολυμπιακού κράτησε μόνο τη νίκη, αφού δε συμβιβάζεται όταν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του κινούνται μακριά από τα θέλω του.

Είναι σαφές πως ο Σίλβα επιθυμεί να κλείσει ο Ολυμπιακός τη σεζόν σε «υψηλές στροφές» προκειμένου να ικανοποιήσει τους οπαδούς του. Και επιπλέον, εφόσον αλλάξουν τα δεδομένα στο Κύπελλο, να είναι ανταγωνιστική η ομάδα του στον τελικό της διοργάνωσης, ώστε να φθάσει στην κατάκτηση του νταμπλ, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μία ούτως ή άλλως πετυχημένη χρονιά.

Στην παρούσα φάση, ο ίδιος και οι παίκτες του (πλην των διεθνών) γεμίζουν τις «μπαταρίες» τους και θα πιάσουν ξανά δουλειά τη Δευτέρα, οπότε και θα αρχίσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό στο Καραϊσκάκη. Μάλιστα, ο Σίλβα είναι στην Πορτογαλία για να περάσει σε οικογενειακό κλίμα το Πάσχα των Καθολικών. Αλλά είναι βέβαιο πως τη Δευτέρα θα ανεβάσει στο «κόκκινο» το ρυθμό των προπονήσεων των ποδοσφαιριστών του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.