Σκυτάλη στην PUMA

Η ομάδα της πρωτοποριακής σειράς αγώνων σκυταλοδρομιών δρόμου μεγαλώνει με την PUMA να προστίθεται στον κατάλογο των συμμάχων της.

Η ομάδα της πρωτοποριακής σειράς αγώνων σκυταλοδρομιών δρόμου μεγαλώνει με την PUMA να προστίθεται στον κατάλογο των συμμάχων της.

Αρχής γενομένης από τον αγώνα της Γλυφάδας (10/4) και για τους επόμενους 6 αγώνες, η μεγάλη εταιρεία αθλητικών ειδών θα πάρει τη σκυτάλη της συνεργασίας και θα συμπορευτεί με τα Street Relays στο ξεχωριστό ταξίδι τους ανά την Ελλάδα με σκοπό την προώθηση των ιδεωδών του αθλητισμού, της αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.

Ο Γιάννης Σούμπασης, Διευθυντής Μάρκετινγκ της PUMA στην Ελλάδα δήλωσε: “ Μέρος της στρατηγικής της αθλητικής εταιρείας PUMA στη χώρα μας είναι να συνδεθεί με το δρομικό κίνημα. Σε αυτό το πλαίσιο επιλέξαμε να συνεργαστούμε με τα Street Relays, καθώς είναι μία διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών, με μεγάλη δυναμική και διείσδυση στο ευρύ κοινό. Πέρα από αυτό, το σύνθημα των Street Relays “όλοι μαζί φτάνουμε πιο μακριά ταιριάζει απόλυτα με τη γενικότερη φιλοσοφία της PUMA, η οποία στηρίζεται στο ομαδικό πνεύμα και τη συνεργασία.”

Από τη μεριά του, ο Λευθέρης Πλακίδας, Διευθυντής των Βίκος Street Relays τόνισε: “ Οι σκυταλοδρομίες έχουν μπει αισίως στην τρίτη τους χρονιά και η ανάπτυξή τους συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα. Πέρα από την προσθήκη μία ακόμα πόλης στο καλεντάρι της χρονιά, αυτό που είναι ιδιαίτερα σημαντικό είναι πως  η διοργάνωση έχει ήδη μία ξεχωριστή θέση στο ελληνικό αθλητικό γίγνεσθαι; Η συνεργασία με ένα τόσο σημαντικό αθλητικό οργανισμό όπως η PUMA είναι η μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.