Καζναφέρης: «Να κλείσει η χρονιά με νίκες» (vid)

Στη κάμερα της NOVA και στον Παναγιώτη Στεφάνου, μίλησε ο Κώστας Καζναφέρης.

Στη κάμερα της NOVA και στον Παναγιώτη Στεφάνου, μίλησε ο Κώστας Καζναφέρης. Ο ποδοσφαιριστής του Αρη σημείωσε, μεταξύ άλλων, την αναγκαιότητα να κλείσει με νίκες ο Αρης τη φετινή χρονιά, αρχικά με τον Παναιτωλικό και ακολούθως με Πανθρακικό στο κύπελλο και με τη  Δόξα Δράμας στις 28 Δεκεμβρίου. Μίλησε επίσης για τον Μίχαλ Πρόμπιερζ και τη δουλειά που κάνουν στις προπονήσεις.    

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στο «Κλ. Βικελίδης»: «Πιστεύω ότι είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, παρ΄ όλο που η αντίπαλη ομάδα βρίσκεται για πρώτη φορά στη κατηγορία.  Εχει πολύ έμπειρους παίκτες και πρέπει να προσέξουμε σε όλους τους τομείς , γιατί μπορεί να μας κάνει ζημιά. Πρέπει, λοιπόν, να δείξουμε χαρακτήρα, γιατί είμαστε ο Αρης και πρέπει να κερδίζουμε στο ‘ Κλ. Βικελίδης΄».

Για το που αποδίδει τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας: « Πιστεύω ότι δεν μπαίνουμε στο 100% σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε κάπου χαλαροί, κάπου δεν είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και μας στοιχίζουν αυτά τα πράγματα, ειδικά όπως φάνηκε στα παιχνίδια με τον Πανιώνιο και με τον Αστέρα Τρίπολης. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι  με τον Παναθηναϊκό, δεν το εκμεταλλευτήκαμε σωστά, γιατί άλλο να έχεις δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι με τον Παναιτωλικό θα κάνουμε μια νέα αρχή, όπως και στο παιχνίδι του κυπέλλου που ακολουθεί, αλλά και κόντρα στη Δράμα, ώστε να κλείσει η χρονιά με νίκες».

Για το πώς μπορούν να διορθώσουν και να σταθεροποιήσουν την απόδοσή τους: «Είναι καθαρά θέμα παικτών. Να δίνουμε, δηλαδή το 100% σε κάθε παιχνίδι. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι 100% θα μας βγει. Δουλεύουμε πάρα πολλές ώρες μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στη προπόνηση».

Για την περιβόητη ΄΄νέα αρχή΄΄ του Αρη: «Σίγουρα μας προβληματίζει πάρα πολύ, αλλά είναι θέμα προπόνησης. Δεν γίνεται να μη γίνει αυτή η αρχή, δουλεύουμε πάρα πολύ.».

Για τις εντυπώσεις του από τον Μίχαλ Πρόμπιερζ: « Δουλεύει πάρα πολύ σκληρά, είναι καλός, του αρέσει να δουλεύει και την παραμικρή λεπτομέρεια, προσέχει τα πάντα. Μας βελτιώνει σε όλους τους τομείς και πιστεύω ότι θα πάμε καλά».

Οσο για το κλειδί με το οποίο θα. ξεκλειδώσουν τον Παναιτωλικό; « Το πάθος και η ψυχή!»

Και για τον κόσμο: «Αν κερδίζαμε και την Τρίπολη μετά τον Παναθηναϊκό, σίγουρα θα περιμέναμε περισσότερο κόσμο. Παρ΄ όλα αυτά τον θέλουμε στο γήπεδο, να μας βοηθήσει, είναι 12ος παίκτης μας και από εκεί και πέρα θα δούμε.». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.