Βαϊνάουσκας: «Παρερμηνεύτηκαν τα λεγόμενά μου»

Ο Γκεντβίντας Βαϊνάουσκας προσπάθησε να μαζέψει τα όσα είπε σχετικά με τη χρησιμοποίηση από τις ευρωπαϊκές ομάδες Αμερικανών παικτών.
Θωμάς Ναλμπάντης
16/06/2017 • 17:42
Ο Γκεντβίντας Βαϊνάουσκας
  • shares
Ο Γκεντβίντας Βαϊνάουσκας προσπάθησε να μαζέψει τα όσα είπε σχετικά με τη χρησιμοποίηση από τις ευρωπαϊκές ομάδες Αμερικανών παικτών. Ο πρόεδρος της Λιέτουβος Ρίτας τόνισε πως τα λεγόμενά του παρερμηνεύτηκαν και πως δεν ήταν ένα ρατσιστικό παραλήρημα.

Χαρακτηριστικά, ο Βαϊνάουσκας υπογράμμισε: «Η βασική αρχή στην ομάδα μας είναι πως ένας παίκτης πρέπει να είναι επαγγελματίας. Δυστυχώς κάποιοι ξένοι μας δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες. Στη διάρκεια των play offs φέρθηκαν ανεύθυνα και είχαν αρνητικό αντίκτυπο στην απόδοση της ομάδας. Στη συνέντευξή μου εξέφρασα την απογοήτευσή μου για αυτούς. Απολογούμαι, αν παρερμηνεύτηκαν τα λεγόμενά μου».

Γράψτε το σχόλιο σας...
23/10/2019 • 08:00

Απειλούν οι "κοιμισμένοι γίγαντες" σε Λισαβόνα, Άμστερνταμ και Χάντερσφιλντ

Καλά παιχνίδια περιμένουμε σε Άμστερνταμ, Μιλάνο και Λισαβόνα με μικρό αβαντάζ των γηπεδούχων αλλά τις Τσέλσι και Λιόν να "χτυπήσουν" στις όποιες ατέλειες των αντιπάλων τους. Παραγωγικά περιμένουμε και τα τρία ματς της Αγγλικής League One