Βαϊνάουσκας: «Παρερμηνεύτηκαν τα λεγόμενά μου»

Ο Γκεντβίντας Βαϊνάουσκας προσπάθησε να μαζέψει τα όσα είπε σχετικά με τη χρησιμοποίηση από τις ευρωπαϊκές ομάδες Αμερικανών παικτών.
Θωμάς Ναλμπάντης
16/06/2017 • 17:42
Ο Γκεντβίντας Βαϊνάουσκας
  • shares
Ο Γκεντβίντας Βαϊνάουσκας προσπάθησε να μαζέψει τα όσα είπε σχετικά με τη χρησιμοποίηση από τις ευρωπαϊκές ομάδες Αμερικανών παικτών. Ο πρόεδρος της Λιέτουβος Ρίτας τόνισε πως τα λεγόμενά του παρερμηνεύτηκαν και πως δεν ήταν ένα ρατσιστικό παραλήρημα.

Χαρακτηριστικά, ο Βαϊνάουσκας υπογράμμισε: «Η βασική αρχή στην ομάδα μας είναι πως ένας παίκτης πρέπει να είναι επαγγελματίας. Δυστυχώς κάποιοι ξένοι μας δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες. Στη διάρκεια των play offs φέρθηκαν ανεύθυνα και είχαν αρνητικό αντίκτυπο στην απόδοση της ομάδας. Στη συνέντευξή μου εξέφρασα την απογοήτευσή μου για αυτούς. Απολογούμαι, αν παρερμηνεύτηκαν τα λεγόμενά μου».

Γράψτε το σχόλιο σας...
16/06/2019 • 08:13

Ψυχολογικές δοκιμασίες για Ρόζεμποργκ Αλμπαθέτε και Παραγουάη

Νίκη ανάκαμψης θέλει απόψε η Ρόζεμπορκ. Υποδέχεται την φορμαρισμένη Βαλερέγκα και είναι βέβαιο πως θα χρειαστεί πάνω από ένα γκολ για να πάρει αυτό που θέλει. Περισσότερη τύχη έχει η Ίντερ Τουρκού, ενώ στο Κόπα Αμέρικα πιο σαφές είναι το αβαντάζ της Ουρουγουάης