Γεωργέας: “Ο Κωστένογλου μας έχει φέρει κοντά του”

Ο Κωστένογλου έφερε πιο κοντά στον προπονητή τους παίκτες της ΑΕΚ, τόνισε ο Γεωργέας με δηλώσεις του.

Ο Κωστένογλου έφερε πιο κοντά στον προπονητή τους παίκτες της ΑΕΚ, τόνισε ο Γεωργέας με δηλώσεις του στον Novasport FM. Ο άσος της ΑΕΚ μίλησε επίσης για το οικονομικό πρόβλημα στην ομάδα, για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου, αλλά και το πότε θα “κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια”. 

«Αγωνιστικά τα πάμε καλά. Είναι πρόβλημα το οικονομικό, ειδικά για τους μικρούς, που περιμένουν τους μισθούς τους για να περάσουν. Βγάλαμε μια ανακοίνωση, να ξέρει ο κόσμος τι γίνεται. Κάνουμε υπομονή γιατί αγαπάμε την ομάδα. Θα κάνουμε λίγο ακόμα και μετά, αν δεν δοθεί λύση, θα κάνει ο καθένας ό,τι νομίζει καλύτερο».

«Οι πιτσιρικάδες πρέπει να έχουν ένα στόχο. Να μην παίζουν ένα ματς και να νομίζουν ότι κάτι κάνουν. Οι δικοί μας έχουν μυαλό και είδατε και χθες στην Αυστρία πόσο καλά τα πήγαν. Αν συνεχίσουν έτσι, έχουν όλες τις προοπτικές να κάνουν καριέρα στην ΑΕΚ».

«Πάνω απ’ όλα ο Κωστένογλου μας έχει φέρει κοντά του. Ο κάθε παίκτης είναι διατεθειμένος να παίξει για τον προπονητή του. Όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Δεν κατηγορώ τον προηγούμενο, αλλά είναι διαφορετική η ψυχολογία τώρα. Ο Κωστένογλου ενδιαφέρεται για τους παίκτες του, συζητά μαζί τους όποια προβλήματα έχουν και γενικά τους έχει πάντα στο πλάι του».

«Πέρυσι μετά την επέμβαση που έκανα στους προσαγωγούς, το σκέφτηκα να σταματήσω. Τώρα δεν το σκέφτομαι. Όσο αντέχουν τα πόδια μου θα το κάνω. Μου πάει η θέση του χαφ, είχα παίξει και στο ξεκίνημά μου στην ΑΕΚ και δεν έχω κανένα πρόβλημα να αγωνίζομαι εκεί, για όσο χρειαστεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.