Διοικητική δραστηριότητα

Από το μεσημέρι στα γραφεία της Μικράς Ασίας παρατηρήθηκε μεγάλη κινητικότητα. Την αρχή έκαναν τα εννιά από τα δέκα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ - μοναδικός απόντας ήταν ο Λεωνίδας Βελής επικαλούμενος επαγγελματικό φόρτο - πραγματοποιώντας άτυπο διοικητικό συμβούλιο, τα πρακτικά πάντως του οποίου κρατήθηκαν κανονικά.

Από το μεσημέρι στα γραφεία της Μικράς Ασίας παρατηρήθηκε μεγάλη κινητικότητα. Την αρχή έκαναν τα εννιά από τα δέκα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ – μοναδικός απόντας ήταν ο Λεωνίδας Βελής επικαλούμενος επαγγελματικό φόρτο – πραγματοποιώντας άτυπο διοικητικό συμβούλιο, τα πρακτικά πάντως του οποίου κρατήθηκαν κανονικά. Βέβaια, λίγες ώρες αργότερα έγινε γνωστό πως ο κ. Βελλής έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του προέδρου και του λοιπού διοικητικού συμβουλίου, κάτι με το οποίο θα ασχοληθούν στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη διάρκεια του σχεδόν δίωρου μεσημεριανού είχε ο Αλκης Μαυροφρύδης. Ο υπεύθυνος οικονομικών αναφέρθηκε στα στενά οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ, τα ανέλυσε ενδελεχώς, μίλησε για τις αυστηρές προϋποθέσεις αδειοδότησης της ΟΥΕΦΑ που άπτονται του τομέα ευθύνης του, ενώ μέρος των λεγομένων του αφορούσε και το πρόσφατο πόρισμα του ορκωτού λογιστή για τις χρήσεις των προηγούμενων ετών. Αναφέρθηκε και το θέμα των δημόσιων τοποθετήσεων, με νέα, πιθανότερη έναρξη ημερομηνίας αυτών την προσεχή Τρίτη.

Αμέσως μετά, ο πρόεδρος Θόδωρος Ζαγοράκης, μαζί με τον αντιπρόεδρο κι υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος, Ζήση Βρύζα και το μέλος του Δ.Σ. και τεχνικό διευθυντή, Παντελή Κωνσταντινίδη συναντήθηκαν με τον Λάζλο Μπόλονι. Οι διοικούντες την ΠΑΕ άκουσαν τον Ρουμάνο τεχνικό να τους παραθέτει τη δική του εκδοχή για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, τα αίτια και τις σκέψεις του για τις δράσεις που πρέπει να δρομολογηθούν από εδώ και στο εξής για μια καλύτερη συνέχεια, ειδικά στο πρωτάθλημα.

Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα, στο τραπέζι έπεσαν συγκεκριμένα ονόματα του ποδοσφαιρικού τμήματος που για τον έναν ή τον άλλον λόγο απασχολούν, όχι όμως και θέματα μεταγραφικού ενδιαφέροντος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.