Το ημερολόγιο του ρεπόρτερ της ΑΕΚ (8η ημέρα )

Διαβάστε το ημερολόγιο του Μανώλη Βογιατζάκη από το Κίελτσε της Πολωνίας όπου βρίσκεται και παρακολουθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ΑΕΚ.

Επιστροφή στη δράση για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μετά το ρεπό της Κυριακής, επιστροφή και για μας στο “διάβασμα” της δουλειάς του Μαρίνου Ουζουνίδη εδώ στο Κίελτσε. Η αλήθεια είναι ότι οι πρώτες προπονήσεις μετά το φιλικό με τη Μίετζ ήταν όπως ακριβώς τις περιμέναμε. Με πολλή ένταση και επιμονή στον τομέα της τακτικής, αλλά και στην κυκλοφορία της μπάλας, ειδικά στην απογευματινή προπόνηση, αφού το πρωί αρκέστηκαν περισσότερο σε ασκήσεις ενδυνάμωσης με …γεύση από τρανζίσιον. Οι μέρες άλλωστε περνούν και ο Έλληνας τεχνικός ξέρει καλύτερα απ’ τον καθένα ότι πρέπει όσο το δυνατόν πιο σύντομα να εξηγήσει στους παίκτες του τον τρόπο με τον οποίο θέλει να αναπτύσσουν το παιχνίδι.

Και μια που λέμε ότι οι μέρες περνούν, να θυμίσουμε ότι μένουν μόλις τρεις μέρες προπονήσεων και ένα φιλικό για να ολοκληρωθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ΑΕΚ, δίχως προς το παρόν να έχει αφιχθεί κάποια έξτρα μεταγραφή, μετά τους Αλμπάνη, Γιαννίκογλου και Οικονόμου. Πρόβλημα, αν αναλογιστεί κανείς ότι σε λιγότερο από έναν μήνα η Ένωση μπαίνει στη μάχη των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Το ευχάριστο για τον Ουζουνίδη είναι ότι βλέπει τον Γιακουμάκη να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και να “δένει” με τον Λιβάια στην ίδια ενδεκάδα, ενώ ο Μοράν ως παρτενέρ του Σιμόες στο κέντρο, δείχνει να πατάει πιο γερά στα πόδια του και να έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε σχέση με πέρυσι. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι η ΑΕΚ μπορεί να προχωρήσει δίχως περαιτέρω μεταγραφικές κινήσεις. Ίσα – ίσα οι υπεύθυνοι έχουν ήδη αργήσει να θωρακίσουν το ρόστερ, αντικαθιστώντας ουσιαστικά αυτούς που έφυγαν. Για να δούμε, θα προλάβει να έρθει κάποιος επιπλέον ποδοσφαιριστής στο Κίελτσε ή αν τελικά ο Μάνταλος θα μείνει μόνος του στο δωμάτιο ως το φινάλε της προετοιμασίας. Εδώ θα είμαστε και θα παρακολουθούμε το θέμα για να σας ενημερώσουμε.

Καλή σας μέρα…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.