Παπαγιάννης: “Αποφάσισε η καρδιά μου”

Τους λόγους που αποφάσισε να φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαγιάννης λίγο μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του από τους «πράσινους».

Τους λόγους που αποφάσισε να φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαγιάννης λίγο μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του από τους «πράσινους».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Παπαγιάννη στο στο paobc.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που γύρισα στην οικογένειά μου, στην ομάδα της καρδιάς μου, τον Παναθηναϊκό. Όλοι το ξέρουν αυτό. Θα κοιτάξω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να κατακτήσουμε και τους τρεις τίτλους από την επόμενη χρονιά», τόνισε αρχικά ο Big George και εξήγησε:

«Η ιστορία του Παναθηναϊκού μας αναγκάζει να βάζουμε πάντα ψηλά τον πήχη. Ο κάθε παίκτης που αγωνίζεται εδώ ξέρει πόσο πολύ θέλει η ομάδα να κατακτήσει το έβδομο ευρωπαϊκό».

Ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν χρειάστηκε να σκεφτεί πολύ την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ, παρότι είχε κι άλλες προτάσεις: «Είχα πολλές προτάσεις τόσο από το ΝΒΑ, όσο και από την Ευρώπη. Ωστόσο, η καρδιά μου ήξερε το που θα πάω να παίξω, αυτή με έφερε πίσω στον Παναθηναϊκό».

Τέλος, ο διεθνής σέντερ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους φίλους του Παναθηναϊκού: «Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού γνωρίζουν καλά το πόσο τους αγαπώ. Από την πρώτη στιγμή που πήγα στο ΝΒΑ, όποτε είχα μια κακή στιγμή, δεχόμουν εκατοντάδες μηνύματα στήριξης. Με βοήθησαν πολύ. Όταν πρόπερσι είχα έρθει στο ΟΑΚΑ για ένα ματς με τη Φενέρ, παρότι είχα αγωνιστεί μόλις δυο χρόνια στην ομάδα, ο κόσμος τραγουδούσε το όνομά μου. Ήταν μια συγκλονιστική στιγμή. Οι φίλαθλοι μου έδειξαν την αγάπη τους, την οποία θέλω να τους ανταποδώσω όπως μπορώ». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.