Να κάνει τη δουλειά και με τον Σακίρι

Μπορεί ο τραυματισμός του Σαλάχ στο τελευταίο παιχνίδι της Αιγύπτου να μοιάζει καθοριστικός για τη Λίβερπουλ, όμως η στατιστική δείχνει πως ο Κλοπ έχει την κατάλληλη λύση στα χέρια του.

Η απόκτηση του Σακίρι προκάλεσε ποικίλα σχόλια, σε πολλές περιπτώσεις και επικριτικά, όμως τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν φαίνεται πως δικαιώνουν τον Γιούργκεν Κλοπ για την επιλογή του.

Με αυτόν στο γήπεδο η Λίβερπουλ παίρνει διαφορετικά στοιχεία σε σχέση με εκείνα που της δίνει ο Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος είναι πιο άμεσος και επιθετικός, κινείται πολύ ανάμεσα στις ζώνες άμυνας του αντιπάλου, τη στιγμή που ο Ελβετός διαθέτει διαφορετική τεχνική κατάρτιση και προσφέρει διαφορετικά πράγματα στο οργανωτικό κομμάτι του παιχνιδιού των “κόκκινων”.

Δεδομένα δεν αποκτήθηκε για να γίνει πρώτος σκόρερ. Έδωσε ασίστ στο ντέρμπι με την Τσέλσι, ενώ πασάρει με αποτελεσματικότητα 83% στην Πρέμιερσιπ στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί.
Οι προπονητές πάντα αναζητούν παίκτες με διαφορετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά. Ο Σακίρι έχει τα δικά του τα οποία και ξεκίνησε ήδη να βάζει στο παιχνίδι της ομάδας του. Προφανώς και δεν είναι Σαλάχ, όμως η Λίβερπουλ οφείλει να προχωρήσει και χωρίς αυτόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.