Δύο μπαλόνια μας προσφέρει η αφίσα του “IT Chapter Two”

Ναι, στα μπαλόνια. Όχι, στον κλόουν.Μετά την κυκλοφορία του trailer, οι Warner Bros. και New Line...

Ναι, στα μπαλόνια. Όχι, στον κλόουν.

Μετά την κυκλοφορία του trailer, οι Warner Bros. και New Line Cinema δημοσίευσαν και τη νέα αφίσα για την επερχόμενη ταινία του, “IT: Chapter Two”.

Στην αφίσα, μέσω Collider, θα δείτε το χέρι ενός κλόουν να μας προσφέρει δύο κόκκινα μπαλόνια. Το φόντο μόνο χαρούμενο δεν μπορείς να το πεις, μιας και υπάρχει σκοτάδι και μια όχι και τόσο ελκυστική ομίχλη.

Δείτε την παρακάτω:

H νέα αφίσα του “It: Chapter Two”

H επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει:

“Επειδή κάθε 27 χρόνια το κακό επιστρέφει στο Derry του Maine, το ‘IT CHAPTER TWO’ φέρνει τους χαρακτήρες—οι οποίοι έχουν προχωρήσει με την ζωή τους—ως ενήλικες, σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας. Ο James McAvoy θα ενσαρκώσει τον Bill, η υποψήφια με Όσκαρ ηθοποιός Jessica Chastain πρωταγωνιστεί ως Beverly, ο Bill Hader ως Richie, ο Isaiah Mustafa ως Mike, ο Jay Ryan ως Ben, ο James Ransone ως Eddie και ο Bill Skarsgard θα επιστρέψει ως Pennywise. Ο Andy Bean ενσαρκώνει τον Stanley, ενώ αρχικά μέλη του Losers Club που θα επιστρέψουν θα είναι οι Jaeden Martell ως Bill, Wyatt Oleff ως Stanley, Sophia Lillis ως Beverly, Finn Wolfhard ως Richie, Jeremy Ray Taylor ως Ben, Chosen Jacobs ως Mike και Jack Dylan Grazer ως Eddie”.

Ο σκηνοθέτης Andy Muschietti επιστρέφει για τη δημιουργία του sequel. Στην παραγωγή βρίσκονται οι Barbara Muschietti, Dan Lin και Roy Lee, ενώ οι Marty Ewing, Seth Grahame-Smith και David Katzenberg είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Ρίξτε μια ματιά στο trailer της δεύτερης ταινίας παρακάτω και διαβάστε το review μας για την πρώτη ταινία “IT”. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Σεπτεμβρίου του 2019.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.