Μένει στην Ίντερ τελικά ο Ικάρντι

Η επικείμενη πρόσληψη του Αντόνιο Κόντε στην τεχνική ηγεσία της Ίντερ φαίνεται πως άλλαξε το κλίμα και στις σχέσεις της ιταλικής ομάδας με τον Μάουρο Ικάρντι.

Η επικείμενη πρόσληψη του Αντόνιο Κόντε στην τεχνική ηγεσία της Ίντερ φαίνεται πως άλλαξε το κλίμα και στις σχέσεις της ιταλικής ομάδας με τον Μάουρο Ικάρντι. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο Αργεντινός επιθετικός θα παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό των “νερατζούρι” και τη νέα αγωνιστική περίοδο, μετά από εισήγηση του Ιταλού τεχνικού.

Η σύντροφος του Ικάρντι, Γουάντα Νάρα, τόνισε πως ο Αργεντινός αποφάσισε να παραμείνει στην Ίντερ. Χαρακτηριστικά, η μάνατζερ του Ικάρντι τόνισε: “Πολλοί εξακολουθούν να λένε πως ο Ικάρντι θα αποχωρήσει. Έχω κουραστεί. Αυτοί σίγουρα θέλουν να πωληθεί, όπως γράφουν οι εφημερίδες, αλλά θα κλείσω το τηλέφωνό μου την πρώτη ημέρα της μεταγραφικής περιόδου. Προσφορές υπάρχουν ήδη, σε αντίθεση με αυτά που λέγονται, αλλά αυτός αποφάσισε να μείνει στην Ίντερ”.

Και συμπλήρωσε: “Οι καλύτερες ομάδες έχουν ρωτήσει και οι καλύτεροι προπονητές τον θέλουν. Όλοι θέλουν τον Ικάρντι. Αλλά με βάση αυτά που αναφέρει ο Σπαλέτι, κάποιος μέσα από τον σύλλογο δεν τον θέλει”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.