Κύργιος εναντίον όλων!

Ο Νικ Κύργιος δεν...μάσησε τα λόγια του, επιτέθηκε στους Ράφα και Τόνι Ναδάλ αλλά και στον Νόβακ Τζόκοβιτς!

Ο Νικ Κύργιος δεν…μάσησε τα λόγια του, επιτέθηκε στους Ράφα και Τόνι Ναδάλ αλλά και στον Νόβακ Τζόκοβιτς!

Ο Κύργιος, μίλησε στο τενιστικό podcast «No Challenges Remaining» και αναφέρθηκε ανοικτά στις απόψεις του για τον χαρακτήρα μερικών από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο.

Όσον αφορά τον Ναδάλ, τον κατηγόρησε ότι δείχνει έλλειψη σεβασμού, ενώ επιτέθηκε και στον θείο του και προπονητή του, Τόνι: «Όταν κερδίζει όλα είναι καλά, δεν θα πει τίποτα κακό, θα μιλήσει με καλά λόγια για τον αντίπαλο. Είναι μεγάλος παίκτης, αλλά από την στιγμή που τον νίκησα έδειξε να μην τρέφει κανέναν σεβασμό για μένα και στο παιχνίδι. Ο θείος του ο Τόνι βγήκε και είπε ότι δεν έχω παιδεία. Αδελφέ, πήγα 12 χρόνια στο σχολείο, ανόητε. Έχω παιδεία. Καταλαβαίνω ότι είσαι αναστατωμένος γιατί νίκησα ξανά την οικογένειά σου!».

Μιλώντας για τον Τζόκοβιτς, τον χαρακτήρισε «απίστευτο» παίκτη αλλά έχει τις ενστάσεις του όσον αφορά τον χαρακτήρα του: «Νιώθω ότι έχει ένα άρρωστο πάθος για να θέλει να αρέσει σε όλους. Θέλει να είναι σαν τον Ρότζερ Φέντερερ. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αυτό, αλλά ο ίδιος θέλει να είναι συμπαθής τόσο πολύ που δεν μπορώ να τον αντέξω. Όλος ο πανηγυρισμός που κάνει μετά τους αγώνες, είναι ντροπιαστικός».

Ούτε όμως ο Φερνάνδο Βερδάσκο ξέφυγε από τα πυρά του Κύργιου, καθώς χαρακτήρισε τον Ισπανό ως «το πιο αλαζονικό άτομο όλων των εποχών», ενώ επιτέθηκε ακόμα και στο…κοινό που τον αποδοκιμάζει κατά την διάρκεια των αγώνων: 

«Αυτοί οι τύποι δεν μου δείχνουν κανέναν σεβασμό, οπότε γιατί να τους σεβαστώ εγώ; Όταν παίζω δεν με ενδιαφέρει αν έχουν πληρώσει εισιτήριο, γιατί μου φέρονται σ…ά έτσι κι αλλιώς».

Τέλος, είπε καλά λόγια για τον Άντι Μάρεϊ, αλλά έριξε και γι’ αυτόν την…μπηχτή του, χαρακτηρίζοντας «ντροπιαστικό» το αρνητικό ρεκόρ του απέναντι στον Τζόκοβιτς (11 νίκες, 25 ήττες).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.