Η ΑΕΚ πήρε το θρίλερ κόντρα στον Προμηθέα (video)

Δια πυρός και σιδήρου έκανε η ΑΕΚ το 1-0 απέναντι στον Προμηθέα (83-82), με τους παίκτες του Μάκη Γιατρά να χαρίζουν απλόχερα την ευκαιρία να κάνουν το «μπρέικ» στην σειρά των ημιτελικών.

Δια πυρός και σιδήρου έκανε η ΑΕΚ το 1-0 απέναντι στον Προμηθέα (83-82), με τους παίκτες του Μάκη Γιατρά να χαρίζουν απλόχερα την ευκαιρία να κάνουν το «μπρέικ» στην σειρά των ημιτελικών.

Με την ΑΕΚ να προηγείται με εννέα πόντους στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου (73-64) και τον Προμηθέα να έχει ήδη πραγματοποιήσει δύο επιστροφές, το παιχνίδι έμοιαζε να έχει μπει σε ένα ξεκάθαρο μοτίβο. 

Οι παίκτες του Μάκη Γιατρά ωστόσο δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με ένα τρομερό σπριντ, κάλυψαν την διαφορά και προηγήθηκαν και με τέσσερις (82-78), μόλις 72 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε. 

Εκεί ακριβώς έκαναν όλα τα λάθη μαζεμένα: χαμένο κάρφωμα από τον Κατσίβελη, δύο χαμένα αμυντικά ριμπάουντ προτού ο Σάκοτα κερδίσει το φάουλ για να ισοφαρίσει με βολές (82-82), τραβηγμένη επιλογή από τον Χολ έξι δευτερόλεπτα πριν το τέλος και ως κερασάκι στην τούρτα, φάουλ από τον Γκίκα στον Θίοντορ 4,5 δευτερόλεπτα αργότερα.

Ο Αμερικανός δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με ½ βολές έγραψε το τελικό 83-82, με την ομάδα του να τρέχει ένα 5-0 στο τελευταίο λεπτό.

Το δεύτερο ραντεβού των δύο ομάδων θα γίνει το Σάββατο στην Πάτρα. Οι ημιτελικοί κρίνονται στις τρεις νίκες.

Εδώ τα στατιστικά της αναμέτρησης.






Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.