Θετικός ο Ινσούα για την επέκταση του συμβολαίου

Ο Αργεντινός μπακ δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να επεκτείνει το συμβόλαιο του με τους Πράσινους με αύξηση αποδοχών, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και το θέμα της ρήτρας.

Σε καλό κλίμα και με θετική διάθεση γίνονται οι συζητήσεις του Εμάνουελ Ινσούα με το Νίκο Νταμπίζα για την επέκταση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. 

Ο Αργεντινός μπακ δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να επεκτείνει το συμβόλαιο του (ολοκληρώνεται στις 30/06/20) με τους Πράσινους με αύξηση αποδοχών, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και το θέμα της ρήτρας. 

Πάντως συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Νταμπίζα και της πλευράς του Ινσούα και υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να αναλυθούν και να συζητηθούν, προτού ο “Βίσονας” πάρει την οριστική του απόφαση. 

Ο Ινσούα έλεγε σε ανθρώπους από το στενό του περιβάλλον πως είναι ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό και θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιο που έχει με το σύλλογο, ωστόσο κάποια στιγμή θα ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του και να αγωνιστεί ξανά στο αργεντίνικο πρωτάθλημα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.