Ο Κούμαν ξέρει για Ντε Λιχτ

Ο Ματίας Ντε Λιχτ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων και είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Ο προπονητής των ''οράνιε'', Ρόναλντ Κούμαν αποθέωσε τον κεντρικό αμυντικό του Άγιαξ.

Ο Ματίας Ντε Λιχτ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων και είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Ο προπονητής των ”οράνιε”, Ρόναλντ Κούμαν αποθέωσε τον κεντρικό αμυντικό του Άγιαξ.

‘Μίλησα με τον Ματίας την περασμένη εβδομάδα για το μέλλον του αλλά είναι μυστικό. Πάντα συμβουλεύω τους τους νεαρούς παίκτες που θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους, να συνεχίσουν να παίζουν, να παίρνουν χρόνο συμετοχής ώστε να βελτιώσουν τον τρόπο παιχνιδιού τους. Πολύ σημαντικά επίσης είναι και τα χρήματα στην επιλογή του καθενός. Ο παίκτης, η οικογένεια και ο ατζέντης του πρέπει να κάνουν τη σωστή επιλογή.”

”Το μεγάλο του προσόν είναι πως είναι ακόμα 19 ετών. Αρκετές φορές δείχνει την ωριμοτητα ενός 25χρονου. Είναι σπουδαίο που είχε μεγάλη επιτυχία στο champions league, στο υψηλότερο επίπεδο, κόντρα στις κορυφαίες ομάδες. Είναι σπουδαίος επαγγελματίας, είναι έξυπνος και έχει τεράστια περιθώρια βελτιώσης. Ας ελπίσουμε πως θα διαλέξει τον σωστό και τον μεγάλο σύλλογο, το αξιζει.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.