Αξίζουν τα τεράστια ποσά που κερδίζουν;

Οι παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ κερδίζουν μια περιουσία. Αλλά είναι ποδοσφαιριστές που αποδίδουν τα μέγιστα, σε σχέση με την αμοιβή τους;

Οι παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ κερδίζουν μια περιουσία. Αλλά είναι ποδοσφαιριστές που αποδίδουν τα μέγιστα, σε σχέση με την αμοιβή τους;  
Παρακάτω θα δούμε τους καλύτερα αμοιβόμενους παίκτες, καθεμίας από τις 6 πρώτες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, για να διαπιστωθεί αν αξίζουν τελικά αυτά που κερδίζουν.

Από τον Ντε Μπρόινε, στον Σαλάχ οι οποίοι έχουν αποδειχτεί αναντικατάστατοι στις ομάδες τους, μέχρι τους Οζίλ και Σάντσες οι οποίοι θα μπορούσαν να προσφέρουν περισσότερα. 

ΚΕΒΙΝ ΝΤΕ ΜΠΡΟΪΝΕ
Ομάδα: Μάντσεστερ Σίτι
Αμοιβή: 395.000 ευρώ (την εβδομάδα)
Αξίζει: Nαι
Ο πιο υψηλά αμειβόμενος παίκτης της πρωταθλήτριας Αγγλίας. Κερδίζει περίπου 145.000 ευρώ περισσότερα από τον 2ο καλύτερα αμειβόμενο, Νταβίντ Σίλβα και 180.000 περισσότερα από τον 3ο στην κατάταξη, Στέρλινγκ. Πολλά χρήματα, αλλά για να έχεις τον καλύτερο, πρέπει να πληρώσεις τα περισσότερα!

ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΣΑΛΑΧ
Ομάδα: Λίβερπουλ
Αμοιβή: 225.000 ευρώ
Αξίζει: Ναι
Ο άσος της Λίβερπουλ δεν αμείβεται όπως ο Ντε Μπρόινε, αλλά είναι εξίσου σημαντικός για την Λίβερπουλ. Έχει αποδείξει ότι αξίζει κάθε λίρα από την αμοιβή του και έχει αναδειχτεί 1ος σκόρερ στην Πρέμιερ Λιγκ, τις δύο τελευταίες σεζόν.

ΧΑΡΙ ΚΕΪΝ
Ομάδα: Τότεναμ
Αμοιβή: 225.000 ευρώ
Αξίζει: Ναι
Είναι γνωστό ότι η Τότεναμ πληρώνει λιγότερα σε μισθούς από τους κύριους αντιπάλους της. Επί των ημερών του η Τότεναμ έχει ανέβει επίπεδο και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον αρχηγό της.

ΜΕΣΟΥΤ ΕΖΙΛ
Ομάδα: Άρσεναλ
Αμοιβή: 395.000 ευρώ
Αξίζει: Όχι
Κερδίζει όσα και ο Ντε Μπρόινε, αλλά η απόδοση του κυμαίνεται τις περισσότερες φορές σε μέτρια επίπεδα. «Φορτώνει» πολύ το μπάτζετ της Άρσεναλ που θέλει να απαλλαγεί από αυτό το υψηλό συμβόλαιο, καθώς και ο Έμερι δεν τον θεωρεί απαραίτητο.

ΑΛΕΞΙΣ ΣΑΝΤΣΕΣ
Ομάδα: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Αμοιβή: 395.000 ευρώ
Αξίζει: Όχι
Ο πιο υψηλά αμειβόμενος παίκτης της Γιουνάιτεντ περνάει απαρατήρητος. Τη σεζόν που τελείωσε σκόραρε μόλις 2 φορές σε 27 εμφανίσεις του και οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να απαλλαγούν από αυτόν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αλλά κανείς δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει τέτοιο μισθό για τον Χιλιανό.

ΚΕΠΑ – ΕΝΓΚΟΛΟ ΚΑΝΤΕ
Ομάδα: Τσέλσι
Αμοιβή: 170.000 ευρώ
Αξίζουν: Ναι
Μετά την πώληση του Εντέν Αζάρ, οι δύο παίκτες είναι πλέον οι καλύτερα αμειβόμενοι «υπάλληλοι» της Τσέλσι. Ο Ισπανός τερματοφύλακας Κεπά έπαιξε σε 54 παιχνίδια φέτος και στην πρώτη του σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, έδειξε πολύ μεγάλη σταθερότητα. 
Εξίσου σημαντικός και ο Καντέ με 53 συμμετοχές και 5 γκολ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.