‘Μαγική’ η νέα προσθήκη του διαδραστικού επεισοδίου του Unbreakable Kimmy Schmidt

Θα φέρει και τον αόρατο μανδύα;Μπορεί η 4η σεζόν να ήταν και η τελευταία για τη σειρά του Netflix...

Θα φέρει και τον αόρατο μανδύα;

Μπορεί η 4η σεζόν να ήταν και η τελευταία για τη σειρά του Netflix, “Unbreakable Kimmy Schmidt”, αλλά το τελευταίο κεφάλαιο δεν έχει προβληθεί ακόμα.

Σύμφωνα με το FlickeringMyth.com, η σειρά αποκτά ένα τελευταίο διαδραστικό επεισόδιο το οποίο έχει σαν στόχο να απαντήσει όλα τα αναπάντητα ερωτήματα που άφησε η σειρά. Στο εν λόγω επεισόδιο ο γνωστός ηθοποιός μέσα από την σειρά ταινιών “Harry Potter”, Daniel Radcliffe, θα πρωταγωνιστήσει ως ένας χαρακτήρας ονόματι Frederick. Άλλες πληροφορίες δεν έχουν δοθεί σχετικά με τον χαρακτήρα και τον ρόλο του στην εξέλιξη της ιστορίας.

Η ανακοίνωση για την προσθήκη έγινε μέσω του λογαριασμού Twitter του Netflix, See What’s Next, η οποία μας αποκάλυψε παράλληλα ότι το ειδικό αυτό επεισόδιο θα φτάσει στις οθόνες μας το 2020.

Δείτε την δημοσίευση παρακάτω:

Στο διαδραστικό επεισόδιο, οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν προς ποια κατεύθυνση θέλουν να πάει η ιστορία. Δημιουργοί της σειράς είναι οι Tina Fey και Robert Carlock. Σε δήλωσή της η Fey είπε, “Οι fans θα έχουν τη δυνατότητα να παίρνουν αποφάσεις εκ μέρους των χαρακτήρων, να πηγαίνουν την ιστορία σε διαφορετικό μονοπάτι και, φυσικά, να ακούν διαφορετικά αστεία. Πιστεύω πως ταιριάζει στη σειρά και θα είναι η καλύτερη κατάληξη για την ολοκλήρωσή της”.

Το “Unbreakable Kimmy Schmidt” έκανε το ντεμπούτο του το 2015. Για όσους δεν ξέρουν, η ιστορία περιστρέφεται γύρω από μία νεαρή γυναίκα που καταφέρνει να ξεφύγει από τα νύχια μίας αίρεσης και ξαναβρίσκει το μονοπάτι για να χτίσει την ζωή της από την αρχή. Πρωταγωνιστές είναι οι Ellie Kemper, Tituss Burgess, Carol Kane και Jane Krakowski.

Τον Radcliffe τον είδαμε πρόσφατα στη σειρά “Miracle Workers”, η οποία ανανεώθηκε για 2η σεζόν, ενώ αναμένουμε να τον δούμε στο “Escape from Pretoria”, όπου θα πρωταγωνιστήσει ως Tim Jenkin.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό μας για όλες τις ακυρώσεις και τις ανανεώσεις της ερχόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Για περισσότερα νέα, αλλά και ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.