E3 2019: Δεν υπάρχουν σχέδια για αλλαγή των Designs του Marvel’s Avengers

Μετά από έντονη κριτική του κοινού.Μετά από έναν χρόνο αναμονής, η Square Enix παρουσίασε επίσημα...

Μετά από έντονη κριτική του κοινού.

Μετά από έναν χρόνο αναμονής, η Square Enix παρουσίασε επίσημα το Marvel’s Avengers, χωρίς όμως τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού να βρίσκουν την καλύτερη δυνατή “υποδοχή” από το κοινό.

Πολλοί ενοχλήθηκαν με την απουσία του Hawkeye από το trailer, αλλά το θέμα, που ένωσε ουσιαστικά την ανταπόκριση του κόσμου στο νέο παιχνίδι της Crystal Dynamics, ήταν τα designs των αγαπημένων μας εκδικητών. Άλλοι δεν εντυπωσιάστηκαν, ενώ άλλοι ανέφεραν, πως πρόκειται για φτηνές απομιμήσεις των Avengers του MCU.

Το IGN είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον lead creative director του project και της Crystal Dynamics, Shaun Escayg, σχετικά με την αρνητική αντίδραση του κοινού.

“Πάντα ακούμε και λαμβάνουμε υπόψιν την κριτική του community. Δεν υπάρχουν όμως σχέδια περί αλλαγής των designs των ηρώων του παιχνιδιού”, δηλώνει ο Escayg.

“Το trailer παρουσιάζει gameplay σκηνές ενός παιχνιδιού, που βρίσκεται ακόμη σε pre-alpha στάδιο, το οποίο σημαίνει ότι η ποιότητα των λεπτομερειών θα συνεχίσει να βελτιώνεται, καθώς πλησιάζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού”.

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019


Ο Γιώργος είναι, παρά την άποψη της γενικής γνώμης, αρθρογράφος του IGN Greece και καθώς περιμένει να πιάσει στα χέρια του το Cyberpunk 2077, τελειώνει το διδακτορικό του στο Dank Memeology, ενώ η μελέτη του πάνω σε ηλεκτρικά κυκλώματα κάνει τα κόκαλα των Kirchoff και Tesla να τρίζουν στον τάφο τους.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.