Μάτος: «Να φέρουμε κοντά τους νέους παίκτες» (vid)

Όλα όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του "Δικεφάλου" μετά το πέρας του πρώτου φιλικού αγώνα της σεζόν.

Σε μια ιδιαίτερη σεζόν που ξεκίνησε για τον ΠΑΟΚ ο ρόλος του φαίνεται να είναι αντίστοιχος. Ο Λέο Μάτος με την εμπειρία του και τις ικανότητές του είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» που εξ αρχής προκάλεσε την προσοχή της νέας τεχνικής ηγεσίας με συνέπεια να έχουν συχνά τετ α τετ. Κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι πως για πρώτη φορά φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Χτες, μετά τον πρώτο φιλικό αγώνα της νέας σεζόν ο Βραζιλιάνος μίλησε σχετικά: «Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο καλώς ή κακώς. Εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και να ακούμε το νέο προπονητή. Έχει πολλές καινούργιες ιδέες που πρέπει να περάσει σε εμάς και είναι στην ομάδα μόλις δύο μέρες. Πρέπει να του δοθεί λίγος χρόνος. Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι με αυτά που βλέπουμε και θέλουμε λίγο χρόνο να φτάσουμε στο επίπεδο που ήμασταν στο τέλος του πρωταθλήματος»
Αν φτάνει ο χρόνος έως τα προκριματικά του Champions League:
«Κατά αρχάς η διοίκηση κινήθηκε πολύ γρήγορα και έφερε έναν καλό προπονητή μέσα σε δύο μέρες. Είναι νέος και φιλόδοξος και έχουμε έναν μήνα μπροστά μας. Ο χρόνος μας φτάνει. Είναι ένας μήνας και μπορούμε να βρούμε τον κατάλληλο ρυθμό»
Για την παροικία Βραζιλιάνων:
«Η αλήθεια είναι ότι πλέον είμαστε 6. Ήρθε ο Ντόουγκλας που έκανε μία καλή χρονιά και είναι νέος σε ηλικία. Επίσης και ο Ροντρίγο που έκανε μία καλή σεζόν και φαίνεται έτοιμος για εμάς. Το θέμα δεν είναι η καταγωγή των παικτών, αλλά να έχουν την ποιότητα για να μας βοηθήσουν»
Τί λέει σε ένα νέο παιδί που έρχεται από την Βραζιλία στον ΠΑΟΚ:
«Σίγουρα αυτό δεν είναι εύκολο και ειδικότερα ότι πάει για πρώτη φορά εκτός Βραζιλίας. Και εγώ είχα πολλά θέματα τον πρώτο χρόνο στο εξωτερικό. Έχει όμως εμάς και είμαστε κοντά του. Είναι από το Ρίο Ντε Τζανέιρο, όπως και εγώ και έχουμε πολλά κοινά από τις πρώτες κουβέντες».
Εάν έχει αναλάβει να τον βάλει στο κλίμα, όπως φαίνεται από τις πρώτες μέρες:
«Σίγουρα έχουμε αυτή την ευθύνη και όχι μόνο εγώ, αλλά και άλλοι ποδοσφαιριστές. Πρέπει να φέρουμε κοντά τους νέους παίκτες και ειδικότερα στον Ντόουγκλας που είναι η πρώτη φορά που φεύγει από την Βραζιλία. Βέβαια δεν είμαι μόνος μου, αλλά είναι και άλλοι παίκτες που θα τον βάλουν να καταλάβει τις συνήθειες της ομάδας και την καθημερινότητα. Είναι χαρά μου να βοηθάω τους συμπαίκτες μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.