Πρόσωπο της ημέρας ο Βελλίδης

Την τιμητική του είχε στην προπόνηση της Τετάρτης ο Μάρκος Βελλίδης. Ο τερματοφύλακας του Αρη έχει την ονομαστική του εορτή και ως εκ τούτου ήταν το πρόσωπο της ημέρας!

Την τιμητική του είχε στην προπόνηση της Τετάρτης ο Μάρκος Βελλίδης. Ο τερματοφύλακας του Αρη έχει την ονομαστική του εορτή και ως εκ τούτου ήταν το  πρόσωπο της ημέρας!

Ο Βελλίδης δέχτηκε τις ευχές των συμπαικτών και του προπονητή του, σπάζοντας για λίγο τη μονοτονία των προπονήσεων και το όχι και τόσο καλό κλίμα που υπάρχει, μετά την αποτυχημένη χρονιά που προηγήθηκε. Ο ίδιος ο εορτάζων δεν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας θεραπεία στη μέση του, απόρροια των ενοχλήσεων που αισθάνθηκε, λίγο πριν η αποστολή ξεκινήσει από το ξενοδοχείο για το γήπεδο την περασμένη Κυριακή. Η ευχή «άντε και στην εθνική» ξεχώρισε απ΄ όλες..  

Κατά τ΄ άλλα το πρόγραμμα του Μασάδο κύλησε ήρεμα, χωρίς εντάσεις, καθώς δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο. Η χρονιά επί της ουσίας έχει ολοκληρωθεί για τον Αρη και αυτό που απομένει είναι μια κάποια μορφή συντήρησης μέχρι την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών που προγραμματίζεται, πλέον, για την επόμενη Παρασκευή 4 του Μάη, εάν δεν αλλάξει κάτι.

Απομένει επίσης η τήρηση των δεσμεύσεων της διοίκησης για πληρωμές σε όσους δεν εισέπραξαν χρήματα, πριν από λίγες ημέρες και εξόφληση της πρώτης δόσης του διακανονισμού για τους υπόλοιπους. Η ερχόμενη Δευτέρα είναι η ημερομηνία που έχει δοθεί και άπαντες περιμένουν να δουν το χρώμα του χρήματος.               


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.