Αρχίζει την Παρασκευή το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα υπερπήδησης εμποδίων

Ο πρώτος αγώνας από τους τέσσερις συνολικά για την ανάδειξη των πρωταθλητών Ελλάδας στο άθλημα της υπερπήδησης εμποδίων αρχίζει την ερχόμενη Παρασκευή (27/4) στη Θεσσαλονίκη και ολοκληρώνεται την Κυριακή (29/4).

Ο πρώτος αγώνας από τους τέσσερις συνολικά για την ανάδειξη των πρωταθλητών Ελλάδας στο άθλημα της υπερπήδησης εμποδίων αρχίζει την ερχόμενη Παρασκευή (27/4) στη Θεσσαλονίκη και ολοκληρώνεται την Κυριακή (29/4). Στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Θεσσαλονίκης ξεκινά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα ολοκληρωθεί στα τέλη του Ιουνίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Οι φετινοί πρωταθλητές θα αναδειχθούν μετά από βαθμολογία, η οποία θα μετρήσει στους τέσσερις αγώνες συμπεριλαμβανομένου και του τελικού. Ο πρώτος αγώνας μόνο θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι άλλοι τρεις θα διεξαχθούν στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο. Οι επίσημες κατηγορίες, που θα αναδείξουν τους φετινούς πρωταθλητές είναι οι Κατηγορίες Παίδων, Εφήβων, Νέων Ιππέων και Ενηλίκων. Στην Κατηγορία Αμαζόνων θα βγει Πολυνίκης αμαζόνα της χρονιάς και πάλι μετά από βαθμολογία.

Οι αγώνες και τις τρεις ημέρες στην Θεσσαλονίκη θα αρχίσουν στις 10.00. Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας περιλαμβάνει τέσσερις κατηγορίες, αυτή των νέων ίππων και τρία αγωνίσματα ύψους 1.15μ, 1.25μ. και 1.35μ. Τη δεύτερη ημέρα θα γίνει η κατηγορία εφήβων ύψους 1.35μ. και τρεις κατηγορίες ύψους 1.20μ, 1.30μ. και 1.40μ, ενώ την τρίτη και τελευταία ημέρα θα διεξαχθούν η κατηγορία νεολέκτων ιππέων και οι σημαντικότερες κατηγορίες παίδων ύψους 1.20μ., νέων ιππέων ύψους 1.40μ., ενηλίκων ύψους 1.45μ. και αμαζόνων ύψους 1.25μ.
 
Περυσινοί Πρωταθλητές στις τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες είχαν αναδειχθεί οι εξής:
 
Στην Κατηγορία Ενηλίκων ο Αλέξανδρος Φουρλής με την Capuccino Z Στην Κατηγορία Νέων Ιππέων η Μόνικα Μαρτίνη
με την Cleopatra
Στην Κατηγορία Εφήβων o Διογένης Παλέγδας με την Cornelia
Στην Κατηγορία Παίδων η Ιόλη Μυτιληναίου με τον Ascot 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.