Άλλο ένα βήμα για το πλεονέκτημα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάμπεργκ (21:00, Νοvasports1HD) και θέλει να διατηρήσει αλώβητη την έδρα του στον δρόμο για την κατάκτηση του πλεονεκτήματος έδρας.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάμπεργκ (21:00, Νοvasports1HD) και θέλει να διατηρήσει αλώβητη την έδρα του στον δρόμο για την κατάκτηση του πλεονεκτήματος έδρας.

Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν τον πρώτο στόχο τους εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα πλέι – οφ από την προηγούμενη αγωνιστική και πλέον στρέφονται στην εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας και το υψηλότερο δυνατό πλασάρισμα. Για την τετράδα αρκούν οι εντός έδρας νίκες στα παιχνίδια που απομένουν και η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θέλει να κάνει σήμερα το πρώτο από τα βήματα που απαιτούνται.

Πλην της απουσίας του Αγραβάνη, ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα πρέπει να αποκλείσει τρεις παίκτες από τη 12άδα μετά την επιστροφή του Τιλί και την ένταξη του Μπράουν στην ομάδα.

Οι Γερμανοί, δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης και είναι χωρίς νίκη εκτός έδρας από τον Νοέμβριο, αλλά θέλουν μία καλή εμφάνιση στο ντεμπούτο του νέου τους τεχνικού Λούκα Μπάνκι.

Το παρών θα δώσει για άλλη μία φορά στο ΣΕΦ ο Νίκος Ζήσης, ενώ ο Ντάνιελ Χάκετ αναμένεται να τύχει θερμής υποδοχής από τους φίλους των «ερυθρόλευκων» στην επιστροφή του ως αντίπαλος.

Η Μπάμπεργκ, είναι από τις ομάδες που δυσκολεύουν τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια, έχοντας κερδίσει στον πρώτο γύρο με 67-65 και μετρώντας συνολικά πέντε νίκες σε επτά αναμετρήσεις με τους «ερυθρόλευκους», μία εκ των οποίων σε τρεις αναμετρήσεις στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague και οι μεταδόσεις των καναλιών Novasports:

19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ουνικάχα Μάλαγα, Novasports2HD και στο Web TV του Novasports.gr (www.Novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova) 
20:00 Ζαλγκίρις – Φενερμπαχτσέ, Novasports3HD
21:00 Ολυμπιακός – Μπάμπεργκ (#OLYBROS), Novasports1HD και ηχητικά στο Novasports.gr 
22:00 Μπαρτσελόνα – Ερυθρός Αστέρας, Novasports3HD 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.