Μάτος: “Θα ματώσουμε για τη φανέλα μας” (video)

Ο Λέο Μάτος μίλησε στους Κωστή Μπότσαρη και Γιάννη Πάγκο, για το ματς με την ΑΕΚ στην Τούμπα και ζήτησε από τους φίλους του ΠΑΟΚ, να κάνουν υπομονή.

Ο Λέο Μάτος μίλησε στους Κωστή Μπότσαρη και Γιάννη Πάγκο, για το ματς με την ΑΕΚ στην Τούμπα και ζήτησε από τους φίλους του ΠΑΟΚ, να κάνουν υπομονή.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο δεξιός μπακ του “δικεφάλου”:

Για τα όσα έχουν συμβεί με την τιμωρία: «Αν θα μπορούσα να μιλήσω ελευθέρα θα με τιμωρούσαν για έναν χρόνο περίπου, για αυτό δε θα το κάνω, η δουλειά μας είναι να μιλάμε μέσα στο γήπεδο, εμείς οι ποδοσφαιριστές αγαπάμε την ασπρόμαυρη φανέλα και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το πρωτάθλημα που αξίζουμε, θα ματώσουμε για την φανέλα».

Για το αν έχει μιλήσει στους συμπαίκτες του: «Έχω μιλήσει με τους συμπαίκτες είπαμε τα πράγματα που πρέπει για να πάρουμε το πρωτάθλημα, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και το πρωτάθλημα θα κριθεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική, γιατί ακόμα μένουν έξι παιχνίδια για το τέλος». 

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι στην ΑΕΚ που πιέζει μέχρι τέλους, αλλά και εμείς είμαστε καλή ομάδα και το έχουμε αποδείξει με τα σερί που έχουμε κάνει, όλα όμως θα κριθούν εκείνη την ώρα του αγώνα».

Για τους οπαδούς της ομάδας: «Ξέρω την σχέση ανάμεσα τους φιλάθλους με τον ΠΑΟΚ ,είναι κάτι μαγικό, θέλω να κάνουν υπομονή, έχουμε καλούς δικηγόρους που κάνουν τα πάντα και πιστεύω θα δικαιωθούμε, θέλω οι οπαδοί μας να μας περάσουν την θετική τους ενέργεια μέσα από την τηλεόραση ή όσοι είναι έξω από το γήπεδο να μας στηρίξουν έστω και αν δεν θα μπορούν να είναι στις κερκίδες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.